må bra.

Jag var nyss ute på terassen med ett glas bubbelvatten och slände på The scene aesthestic med The beauty in the breakdown och öppnade dörren så jag hörde musiken ut, satte mig i en solstol och tittade på utsikten och så insåg jag - att fy vad jag mår bra, jag känner mej verkligen glad och att jag trivs här på Mallorca. klockan är halv sju och solen skiner inte längre men det är fortfarande varmt:) visst är det så att man saknar alla hemma, men jag känner att allt jag behöver just nu har jag här i palma, massa vänner och kärlek. ♥

GRATTIS <3

 
STORT GRATTIS TILL RASMUS OCH JOHAN SOM HAR FYLLT 18 BÅDA TVÅ

image21

♥ RASMUS ♥



image22

     ♥ JOHAN ♥

barnvakt.

nattblogg tss klockan är 05.44 och jag kom precis hem, efter att ha bankat på och ring på hundra ggr. jonna vad i helvete . sovarn?
åkte till stan runt 11 och träffade alie och nora, vi hade kul tills vi kom till Titos - och träffade Borja och vad han vad snyyyyygg. jävlar asså. vi kom inte in eftersom vi inte hade våra pass med  oss,- dom ligger på skolan :( det sög. men då tänkte vi att drar hem till Andy  men han sov och vi var med Joel ett tag, jag tröttnade och tog en taxi hem , taxi shuffören var den skönaste på länge och jag kostade inte överfrivet mkt. ..... men ... vf kunde intemin älskling vara vaken, det är frågan?
Ska lägga mej nu, inte trött men måste palla morgondagen med massa lek med grabbarna och Jonna.
måste träffa min carinyo snart,  blir galen annars, xd    ♥

Barnvakt - eeehwhat?

Hum nu sitter små killarna och ser på film och jag ska snart gå och lägga dom, ja herregud vad skönt det ska bli:)
Det värsta är att Jonna, Alice och Nora är med killarna från Son Miox ikv och här sitter jag med små killarna i långtbortisatan. Öch den stora frågan är vf dom frågade i vilket land jag brukar bo i , och vf jag inte pratade svenska , vad i ? dom kommer iochförsig ifrån Lidingö, hahahha, så mkt gotländska pratar jag väl ändå inte?.

Och imorgon dra jag med mej grabbarna till Porto Pi för att kolla läget där, och så har jag lovat lunch på Donken :P hahaha  ska möta Jonna så hon kan följa med mej hem , eller hem är det juh inte - hem till Victor och Erik som bor i närheten av Bendinat skolan, :).

Sen på kvällen hoppar jag på bussen till stan och lär möta upp Nora och Alice nere i hamnen, ska träffa Borja och dom från spanska skolan vi besökte förförraveckan. Och sen ska vi osså träffa our grabbs , min favvo kommer därimot senare , vilket är tråkigt - skulle se ngn konsert eller ngt.
 Aja filmen är slut nu, går fan och lägger mej, har nog aldrig varit så sugen på ett sova - någonsin.

Barnvakt.



tss johanna säger jag är lyxig, det vet jag inte, är fett sliten ska vara barnvakt för två kids på 8 och 4 år i fyra fucking dagar. det är första dagen nu ? öh? erik är helt sjukt galen och kan aldrig sitta still och victor sitter och och spelar wow, tss, dator nörd på 8 år, det är najs. JONNNAAAAA KOMMM HIIIITT <3  och jag har sovit två timmar inatt? plus att jag försov mej och kom precis i tid för att träffa grabbarnas pappa.  men det var var det vääärt,  ♥

Igår så drog jag, Alice (som för övrigt har fått en lillasyster igår, grattis!) Nora och Jonna hem till Andy för att se Fotbollen España - Italia, 1-0. yeah ! Robles mobbade oss eftersom "- Spain is soooo mush better than Sweden" bara för att när vi var här i höstas så vann dom ju med 3-0, D'oh. Robres och Alice mysade som faen. Och frägan är varför jag hittat en sjukligt söt och mysig kille här- på mallorca? maximal otur. jag ska kidnappa med mej han hem när vi flyttar till gotland, längtar redan! 




The Scene Aesthetic - Beauty in a breakdown                                                                                                                    


Come on, take a step towards me
So you can figure me out
I've been hoping and praying for a single way
To show you what I'm all about
And I know, and I know this is the only way of pleasing the crowds
But when this is over and done with and we walk away
There should be no doubts
So let's get a little closer now
Let's get a little closer now ♥
You say, you say that we're all tied up
And wrapped around in useless, useless states of mind
But at the same time we're still young
We have the time to realize that we were wrong

Come on love run with me
Get the hell out of this town
So we can get a better feel for each other
I'll take you back to, when you
Remembered how you used to
Just live your life a little for me
Take the time to let it go
Step away and watch me grow
So let's get a little closer now
Let's get a little closer now
You say, you say that we're all tied up
And wrapped around in useless, states of mind
But at the same time we're still young
We have the time to realize that we were wrong

You can stay if you want to
And I write to you and tell you how you've always been so special to me
You can stay if you want to, and I'll try
You can stay if you want to
And I write to you and tell you how you've always been so special to me
You can stay if you want to, and I'll try
To keep you close to me (x3)
You say, you say that we're all tied up
And wrapped around in useless, useless states of mind
But at the same time we're still young
We have the time to realize that we were wrong

-


Vi var ute igår i kylan med Andy, Joel, Pedro och Robles igår, :P
och vafan vi har skaffat upp oss på spanska kompisar, erkänn ganska ballt. yeah jag glider runt och chillar hemma hos Jonna och alice (aaaall the time) snart skickar väl deras "mammie" ut mej, hoppas inte*
assså jag säger bara - Andy är så söööjt !


Livet leker och jag känner att jag måste hitta på roliga saker nu innan torsdag eftersom då sticker jag till oscars casa och vafan det är lite ovärt eftersom vi skulle träffa Borja och dom från spanska skolan på fredag kväll.... men vi får se, jonna behöver cash och är snäll så hon kanske är barnvakt på fredag så jag kan sticka ut på kvällen, pratade med oscars pappa och han sa att det var lungt, :):):)
Och det ska bli skönt sen att inte behöva beskrymra sej om pengar :D

Eftersom vi blev bundis med vakten på Titos förra fredagen så vi kommer kanske in gratis hoppashoppashoppas*
otroligt kul att han gav oss sånna fribiljetter så vi fick ta vad vi ville i baren och tyckte att vi skulle ta varsin drink, han måste ha tyckt att vi var konstiga när vi beställde vatten , aja vi är bäst .



Måste tillägga att jag har världens bästa Mamma, Pappa och syskon<3


Spanien

hejhopp sitter hemma hos alice och jonna , har precis kommit hem från oscars pappa och har kollat läget hur dom bor så jag vet hur allt när jag ska vara barnvakt där nästa vecka, :) fett med caash'
Igår var vi i Andy's casa och busade med honom, Robles, Joel och Pedro, kuul!
och vi kanske ska dra dit ikv osså.



Juste måste ju tillägga att jag hade riktigt riktigt sjukt roligt i fredags !
Tihihi det var naaaaaaajs<333

utgång

Nu har vi precis ätit middag och det blev sjuuuukt gott!
vad duktiga vi är, nu ska vi bara fixa iordning oss färdigt och
sen ska vi ringa en taxi ohc dra ner till hamnen,
tsss, sjukt kul vi ska ha , :) runt 1 skulle vi träffa killarna så
det är ännu ett tag tills dess, Tihih aja ska vara social nuråå.




-

JAG HAR KLIPP PAGE !! asså seriöst jag har sjukt kort hår,
OCH JAG HAR SJUKT SNYGGGT HÅR ;)

tack jonnna !!! <3<3<3<3<3<3

Ojoj <333

joooo ikv ska vi till Titos och träffa jonna och alice polare, ! men först ska vi äta middag hemma hos jonna och alice, eftersom deras mamma Vicky ska åka till Barcelona över helgen, och det ska bli as kul och mysigt ikv  delar en taxi ner till hamnen sen, :) :) :)   nu ska jag chilla  men Nora, Jonna och alice och sen ska vi dra till festival park :)

Igår spelade vi fotboll med killarna  vid Son Moix, det var kul som fan, men helt plötsligt så skriker alice och viftar med min mobil, och säger att det är ngn i telefonen, ag frågar vem , men hon har ingen aning, . - jag undrade vilken dummajävlel som ringer till mej när jag är i spaninen men sen visade det sig att det var oscars pappa.
Han undrade om jag skulle kunna vara barnvakt för Erik (4år) och Victor (8år)  - I FYRA DAGAR !?!?
jag tänkte att det skulle väl vara kul fastän oscar inte skulle vara hemma ; ( så då bestämte vi att jag skulle komma dit vid 10 på torsdag tillochmed söndag eftermiddag ? herregud, palla död jag kommer vara xD och pengar ska jag ju få för det, har ju inget jobb här så det blir bar med extra cash . efter jag la på så kom jag på att det är juh samma helg som vi skulle gå ut och träffa Borja ( fräschillen från den spanska skolan)  D'oh mend et är smällar man får ta. men Jonna kanske kunde vara barnvakt den kvällen - vi får se hur det blir  ganska länge tills dess så.





Jag älskar er tjejer, ni förgyller mina dagar här på Mallorca

JONNA ALICE NORA








« Palla att min älskade Mamie känner x  mamma xD blääääää  jag spyr »

Tisdag.

Igår så hade spanska och idrott - tennis, blev kul fastän att Jag, Hanna och Mikaela fick vara med 4-6an så jag hängde med lucas och oscar haha xD
Efter skolan drog hela klassen bort till en spansk skola med elever i våran ålder, alla såg ut som crap och en del var lite efterblivna men helt plötsligt så kommer en kille som sticker ut som fan och är fräsch och trevlig,
vi bestämde med han och hans polare att vi skulle ses på Titos nästnästa fredag, kul, och det roliga var att Cristell (våran spanska lärare) var mer glad att vi bestämde det än vad vi var typ, eh? efter vi hade spelat vollyboll Svenskarna+fräschkillen VS Spanjorerna så fick vi gå hem. Var inte långt hem till mej och Jonte därifrån så vi gick hem och Jonna och Alice hakade på.

Borja (fräschkillen) ringde senare på kvällen, men jag och jonte åt mat och mobilen låg inne på rummet, det sög.
Och idag så började vi vid 12 så det var najs som fan. :) och nu ska resten av klassen ha estetiskverksamhet och måla påskägg (?) men eftersom jag redan har läst färdigt den kursen men jag är nog med iaf. :D

Sen ska vi iväg till ett Miro museum och kolla in hans tavlor , kul. det ligger borta vid Cala Mayor så vi kanske tittar förbi och kollar värmen på vattnet. och solar lite, aaah Älska Mallorca säger jag bara. '


-




ASSÅ JOE JAG SAKNAR ALLA NÄRA OCH KÄRA HEMMA
PÅ GOTLAND INKLUSIVE SAMUEL I NÄÄÄÄSJÖÖÖÖ

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Fotboll .

Herregud, pratade med P i tele igår och insåg att jag inte alls längtar hem och jag är så sjukt glad att jag är här,  :)
det är varmt och vi ska åka till Cala mayor på lovet och kolla om det är tillräckligt varmt i vattnet för att bada.

    

Jonna och Alice har av ngn anledning börjat snacka med några fotbolls grabbar, som är spanjorer men pratar osså tyska och engelska . skööööönt, ska träffa dom på fredag på Titos, wiie. och då ska vi äta middag hemma hos Alice och jonna så att jag inte blir helt ruinerad. 
Och James hör av sig hela tiden, han svensken som hakade på oss i lördags,??? hahaha. 


I söndagskväll när jag satt och väntade på bussen med Jonna och Alice så kommer det fram en tant och säger att
hon har sett oss lira fotboll men små killarna i J & A' s kvarter och hon undrade om vi tre ville följa med och spela med hennes lag som hennes man är tränare för, asså jo? igår var vi där och spelade och det var sjuuuuuukt kul, Men eftersom det är påsk nu så är inte nästa träning förens i nästa vecka :( . Jahoup då ska man bli fotbolls-geek igen då, då blir pappsen och mammie glaad!  och Ylviis blir nog gladast, så då kommer jag vara någorlunda tränad så att jag kan spela med IFK i sommar när jag komemr hem, kuuuuuuul ! <3

Jag saknar min Sandreew <3

ALICE 18 ÅR ! <3

Igår var det lördag och Alice fyllde 18 och vi gick ut och åt middag på "våran" resturang nere i hamnen , pizza blev det, alla tjejer var med Nora, Sofia, Elin, Anna, Jonna, Alice och jag kuuuul!
Efter pizzan så gick några och skulle ta ut pegar och jag väntade utanför, ser några killar som stirrar ovanligt mkt, sen börjar dom småspringa fram till mej och säger - " Nemen hej, du måååste ju vara svensk?"
eeeehhhh, jo dom kom från borås och hakade på oss under kvällen.
Vi gick till några småställen i hamnen och dansade lite, men eftersom klockan bara var runt 11 så var det fortfarande ganska dött men vi dansade iaf, tss alla spanjorer måste ha tänkt, - dumma svenskar som dansar som fan fast förfesten inte har börjat ännu, xD
Vi dansade och hade kul, anna gick hem vid 1, Sofia och Elin gick in på ngt ställe (whaat?) som jag inte minns vad det heter.

Jag, Nora, ALIIICEEE <3 och Jonna dansade vidare och hade sjuuuukt kul, och huvudsaken är ju att alice hade kul, vilket hon hade :D vi tog en taxi hem inte alltför sent, jag och Nora delade. lyckad kväll, Grattis Alice !

 

Juste ganska kul att sjukt snygga killen dissade mej för att han verkligen gick på att jag och jonna var tillsammansxD vi sa så till dom flesta killarna eftersom jonna har sin älsklingsKoffe, och en del killar kan bli för mkt ibland. hahaha sen så dansade jag ett tag med fett fräääcshhha killen, men så började jonna dra i mej och så att jag var hennes "novia" xD .
När jag sa att "es una proma"( skämt) så tittade han bara besviket på jonna och gick ,hahahahahaha SJUKT !


Jävla småkids

Igår så drog jag och Nora med Jonna och alice hem till Son moix, och så skulle vi spela lite fotboll. lite sådär oskyldigt inget seriöst, efter ett tag så kommer en kille i våran ålder och efter han kommer 10 små killar som vill lira mot oss, vafan palla med vi gick med på det om vi fick ha den skilllade killen som var lite äldre i vårat lag.
Vi spelade ett tag och det var ganska lungt ,sen blir små killarna heeeeelt galna och börjar skrika och skit. helt sjuka.
Nora - Por que eres loco?
Cepe ungen - Porqué tu eres loca!
 
 Fucking retard. gå hem och se på Bolibumpa istället. Vi spelade men tillslut orkar man inte spela med småkids som muckar i 25 gradig värme (eller 36 grader?). Men en upplevelse extra.
Jag och Nora skulle åka hem med bussen, hon till innebandyn och jag hem och äta men jag orkade inte vara hemma hela kvällen, så jag hakade på och fick en chock när jag märkte att det var unga killar (svenskar+norrmänn) i 18-20 års åldern med och spelade. ... trodde alla skulle vara 40+ ? när en del gick hem fick jag hoppa in och lira lite, kulkulkul.




        kolla    Ylvies.blogg.se
                    Norao.blogg.se
Jonnajonnajonna.blogg.se
                      Alcie.blogg.se


heyhoe

Igår slutade vi efter lunch och Alice, Jonna, Nora, Jonte och jag drog till Porto Pi för att kolla läget, och det mestkontiga var att jag såg en kille som var riktigt lik Nicklas från Helsingborg - fast spanjor, haha cepe.
Sen mumsade vi ute i solen med våra gottigheter från Donk 'n Coffee, det var myyys.  Sen följde Nora med mej och Jonte hem, och det värsta var att tanten trodde Nora var jag , ? eehwhat inte alls lika , men tanten är gammal ?
Vi såg på film och så träffades vi osså senare på kvällen och skulle spela fotboll, med Nora och Madde... det sög för vafan, inget gräs ngnstans bara parker med asfalt och parker med hundskit all over .  

Idag har vi "arbeta med Projektarbetet dag" och Jag och alice har börjat med vårat arbete med våran enkät som vi ska skicka till elever över hela världen, Ryssland, Tyskland, Spanien (såklart) Sverige, Chile, Indien för elever i våran egen ålder, det blir nog bra. :) riktigt kul. Indien enkäterna är redan påväg. !

Så nu är man ju singel igen då men jag blir glad igen när jag tänker på hur otroligt kul vi ska ha på Lördag när Alice fyller 18 , ska se till att hon får en helt underbar födelsedag. middag och kanske utgång, :) det kommer bli sjuuuukt. <3<3<3

asså jo . saknar pontiluss ändåå.


Fotboll.

Igår var det måndag och vi hade heldag med Per i skolan, efter skolan pratades det om fotboll och vi gick till området där Anna bor, med två fotbollar:) och vi var väl runt 7 tjejer och Jonte och Bjööööörn.
När vi kom dit så var planen upptagen av massa kids och vi började lira lite längre bort på en grusplan (haha?) 
Helt plötsligt från ingenstans kommer det fram 4 killar och sätter sej brevid på en bänk och tittar på, haha !
det slutade med att dom vågade sig fram och frågade om vi ville spela mot dom. Min första tanke var - vi är ett antal ganska bra spelare mot 4 killar... dom har ingen chans?  men herregud dom var helt galna, jag blev fett lack och frustrerad. Men det var ändå ganska jämt, i början iaf :P men det var kul och vi bestämde att dom skulle komma till samma plats samma tid nästa måndag igen , kul!
Idag har vi spanska och får kanske sluta tidigare...man får sticka efter man har haft ngt sorts samtal med det franska spanska  läraren  ( whatthefuck ?) om vilken nivå man ligger på och hur bra man är på spanska ?
för det första kan jag inte snacka spanska eller franska för den delen, vårat samtal kommer att bli  
- yo es muy mal.
- ok, blahablaha
- i dont understand
- tss blahablaha
 


lycka till fridis.  jag är poco loco en cabeza? 

 

jag saknar mi familia och pontus.
<3

Do'h

Här sitter jag på svenska skolan på Mallorca och vänntar på att våranförsta lektion ska
börja klockan 10, palla att jag, Jonte, Alice, Jonna och hanna hade glömt bort att vi inte börjar förens vid 10...
så nu måste vi sitta här och vänta .... it sucks, aja.

idag har vi historia hela dagen med Per, våran studiehanledare,
som är för att tillägga väldigt bra som lärare och shysst och rolig , väääärt.

kan det inte bli tillräckligt varmt så att vi kan bada snaaart ?

image3

Jonna, Jag och Jonte på Cala Mayor i höstas



P <3

söndag

asså jo idag har det varit kind of slappdag, vaknade runt 11 och åt frukka med jonte och våran myyys tant, sen hoppade vi på bussen för att åka till jonna och alice, eftersom dom bor ganska nära Per så vi tänkte lejke med dom ett tag,. Men icke, medans vi sprang runt och yrade och letade efter deras gata så satt dom hemma hos Per och väntade på oss - suck. vi hoppade på 8:an igen och drog till Per.
Där möttes vi med chokladkaka, jordgubbar, bröd, glass, pesto, tomater och ost, en massa gott iaf,  fikade och jonna muckade loss med josef.- som förövrigt är 3 år. kul.

Dom andra gick och såg  på ngn fotbollsmatch vid stadion som ligger  gångavstånd från jonnis och alices huus. jag, J och A  gick hem till dom.  sen har jag bara varit hemma och försökt att få internethelvetet att fungera . aja crapsöndag iaf men fint väder var det !

Mallorca - Real Madrid i april, kul !

ofan Adamcooling kommer hit någon gång. och herregud -  kul det ska bli!





eeh skön kille.

jo, jag gick ut på balkongen som är mot stora vägen utanför, och så ser jag en kille som stannar med sin moppe, och sen kommer det en kille från ingenstans, dom byter ngt, ( kanske knark-pengar) den andra killen springer iväg, och moppe killen ställer sig bakom en bil och pissar ser sig sen omkring om ngn har sett ngt, sen "blåser" han snor ur näsan ni vet, kollar sig omkring igen tänder en cigg - röker och hoppar upp och kör iväg med moppen igen. shiet skum kille... skönt av han att han pissa bakom en bil , på fetaste gatan där hela världen kan se. aja ska lejke med jonte nue.

F.

Hello Mallorca, i'm back.



Halluue, mitt första inlägg på min blogg(ovisst var alla namn upptagna osså) och det har nu gått 5 dagar sedan jag lämnade trygga lilla Gotland med familj och vänner.... känns inte alltför jobbigt men det tar emot ibland när man tänker på att man inte ska träffa ngn förens i maj...sista maj, 83 dagar kvar för att vara exakt '
Och stackars lillasyster Malva, hon blev ju så ledsen när hon fick veta att jag inte skulle komma hem förens det är "bada utomhus och hoppa stutsmatta"-väder.
Eftersom Carola just stuckit till India så undrade Malva vf alla lämnade henne? men det är smällar hon får ta, min lilla älskling<3
Ylvis har jga inte tänkt så mkt på, tills idag så fick jag se en bild på henne och även om vi bråkar ibland så är hon min syster som betyder allt för mej, och Fuck... sist jag såg henne så var det på båtterminalen morgonen den 4:de, jag hör henne skrika hejdå och ser henne vinka och åka ner för rulltrappan, jag skrattar och pekar finger och ser henne försvinna, urcha , shysst syrra man är '

juste måste berätta att jag bor hos en spansk gammal tant som är hur skön som helst att hon har en fin och helt ny renoverad lägenhet inte precis inne i city men det tar inte lång tid med buss. Så jag och Jonte trivs som fiskar i vattnet hos våran Tant :D

FridaAliceJonna

Idag mötte jag Alice och Jonna vid Plaza d' Espanya och kollade i affärer, köpte inget men det va najs iaf. aja nu ska jag slänga på en film med Jchooonté,

ciao hijos de puuutaas<3<3

RSS 2.0