somliga går med olika skor.

Simon Ekstöm kom hem till Jt's lägenhet och ville att vi skulle följa med och äte thaimat, thomasson kom hem, vi hämtade upp timmi och så hämtade vi mat. jag blev ägd av thai killen också,
johan som står bakom mej säger att vi ska ha med maten ,
och jag som står vid disken säger detsamma, -ja vi ska ha med maten också
och så sa thai killen  - Jaa jag förstod det första ggn! hhaha, palla.
Tog med maten hem till aron och fanny iaf:)  skrev jag att josefine lyckades ta fel sko igårnatt?  min trasiga sko osså, svin kul. så har sprungit runt idag med olika skor, rätt jävla värt. nu kör vi igen, muuunken... ylva kommer inatt:).




hittade en gammal kul bild på ylva sandra och mej när vi kanske va...15?


ƒgΩ

treo

Det blev Lärkan igår. och det va guutt me maat. Kycklingburgaren tog jag, nammi. Sitter där och ser cool ut med Fia och Johan och så får jag se Ray (fråndonner) kom in genom dörren, SEN kom Pertan osså och Micke öhman!! whattadamn, rätt värt. Pertan in ma heart.   louise kom dit och hon körde oss hem till Jt. Aron var redan där va där Josefine kom, Simon kom och timmy så småningom!  rimmrimm. Det var trevligt.
slagga hos Jt as usual. han skulle upp och hjälpa sin syster flytta, inte så värt att flytta möbler idag sa han innan han vandrade iväg.

Så nu är jag och fia kvar i hans apartamento. Jag sitter med mitt andra glas treo och Fia ligger och sover eller gjorde iaf. Legat helt tyst i ngn timme nu och sen plötsligt så sa hon "-sås" enkelt så bara - SÅS. 

Nu ska vi såsa vidare. Hade tänkt hänga här heijle dag'n sen hem och göra sig i ordning på BG . Rockafton på Munken ikv jö.


ƒgΩ

tjabba

Idag vaknade jag och fia hemma vid johan. fia åkte på möte med jobbeh och jag och johan tog det bara lugnt hemma vid honom. när vi nästan hungrade ihjäl åkte vi ner till öster för att äta på Donken:) rätt lugnt med fjoriizzaar idag! sen gick vi till Carlings (bra skit fan) johan köpte 2 par jeans, 2 tjocktröjor, 2 mössor & en skinnjacka. sen hämtade vi fia för att sen åka till arons nya lägenhet, fääänny va där med! nu har vi bara suttit hemma vid johan och druckit bärsa, ska ner till lärkan och se fotboll och käka snart, så im out!!


ƒgΩ

Onsdag 24.

Har varit otroligt kass på att uppdatera bloggen nu på senaste, kan vara så att jag sist skrev den andra februari, rätt kass! dom senaste veckorna så har jag hängt väldigt mycket med johan T och fia, och dom flesta vejt ju vad vi gör när vi ungås! hähä! , josefine var också med en kväll och vi tog pizza kvällen ett steg längre! word. träffade johan olsson på beachkvälleen på borgen och har varit och fikat med honom och har träffats några ggr, fejting värd kille:) suger dock att han är i lumpen och gömmer sig i skogen hejle tid'n. ∞

Var på Olearys en kväll för att träffa duckert och slim, kulkul, var inte lika najs att jag mötte johan O, simon frid och MARKUS PETTERSSON i dörren när dom var påväg därifrån! d'oooh, hade varit grymt kul att få hänga lite med markus, man tappar aldrig bara en person utan oftast en person +..... VAR iaf på Lärkan med grabbarna och svor lite över att jag inte lyckats komma ner lite tidigare. när personalen tröttnade på oss och vi var dom sista kvar gick vi upp till Masters och hängde där, shafie var där osså:)

I helgen så fyllde Linn år så det var förfest hemma vid henne och David:) jätte trevligt, också rätt värt att johan t gick av båten för att fieste med oss på HP;)




Sen på lördagen åkte jag till näs : () Det var hur ovärt som helst... och det värsta va att jag inte kunde ta mig där ifrån : ( bussen går ju inte direkt till ett sånt skit ställe... det sög : (
Men på tisdagen lyckades jag iaf ta mig till bussen och ifrån näs : ) åkte in till stan o träffade johan T o fia. värt som fan : ) vi drog ner till lerran en sväng o tog nån öl : ) Nu står frida i duchen så attheee det e johan som skriver : ) I dag ska vi åka pulka : ) och kanske ta en och annan bärsa : ) och kanske bort till aron winarves nya lya ..



Näs var iaf värt så in ii, var där från lördagen coh kom in till stan igårkväll, på lördagen blev det fest därute hemma vid philip (som är Maddizzz nya kille) och hade fullt upp ända till 7 på morgonen. - jag gillah philip OCH Jonathan för den delen! vi kanske ska åka pulka idag btw, sjukligt fint väder jo!




Träffa Johan-thomas också en dag, det var värt, men det var så mkt folk hemma i lägenheten då så hann ju knappt prata klokt, men det verkar som att han stannar på öjn några veckor nu iaf så det finns tid:)


CIAO  ƒgΩ


11dagars.

i Fredags så bestämde vi oss för att åka och se hemses Alags matchen mot Klinte, Hemse vann som fan. Var as trevligt med mycket sköna personer:) Simon Ekström och Bolin, Mattis, Shafie, Ylva, Samuel och Petter var med bland annat:) efter matchen så åkte vi ut till Vibble för att hämta fia för att möta upp alla på Olearys. Fanny och lina kom dit osså :) samuel mötte upp hultfreds grabbarna dennis och dennis, (lr denise hähä) blev hem till bg och trängas med grabbarna i min säng, vafan.  Hela lördagen var jag med nere på borgen och fixade inför kvällen, och snälla sacha fixade lasagne till mej:) träffade också alex snabbt det var väert!

På lördagkvällen gjorde mej iordning och träffade ylva, åkte sen ner igen till borgen för att käka och fixa med modellerna och lite sånt. Runt 8 hjälpte alejandro mej i garderoben och vi teamworkade tillsammans så in i helvete under hela tjejminglet! jag säger bara att ni som inte var där missade ngt, blev helt sjukt lyckat. Dock var det ju väldigt stressigt och jobbigt för mej i garderoben som bara gjort det en gång innan och är allmänt kass på att hantera stress (insåg jag efter i lördags haha)gick rätt så bra iaf tills båda garderoberna blev fulla haha! whatthefuck. Längtar tills ett dom kan räkna ut exakt hur många personer som verkligen kom dit. Märkte att dom slutade släppa in folk ett tag (lokalen rymmer 360 pers?!) efterfiest med johan på BG blev det också! woert.

Bilder från kvällen finns på Kappaneftervinden.se


Igår (söndag) så gick jag med smålänningarna Dennis och Dennis till Bingan för att testa den nya resturangen dom har startat där! fett värt. Plus att Hanna Landergren står i kassan och att Calle från Olearys bakar pizzorna, as gott var det iaf!:)  Sen degade vi bara framför tvn och såg film och gottade oss medans vi väntade på att samuel skulle fixa iordning allting på Borgen:) klockan blev sent och en av dennis'arna däckade och vi andra åkte ner till borgen för att möta Jimmy, John Norrby och Ducktert för att sedan möta fia och vänta på att sacha skulle stänga igen:) då gick vi ner till Olearys för att se på superbowl. blev en del bärsande får man väl erkänna, kul var osså att Slim, Louise och henne kille var där osså:) Saints vann jao! var där hela natten eftersom olerarys hade öppet till 5-6 ngngång, vet inte riktigt, vi gick iaf därifrån runt 4 när matchen slutade:) fia åkte hem och jag samuel och dennis följde med Jens stoor och Carlsberg Martin hem till Martin på Länna på efterfest hehe:) blev ett äventyr att vandra hem i alla snödrivor vid halv 8 på morgon hahah. kom iaf hem välbehållna , med undantag från min tunga eftersom samuel kastade mej och dennis gång på gång ner i alla snödrivor tills jag bet mej sj i tungan i fallet. men det stoppade minsann inte the mean machine Samuel till att fortsätta, sån tur har man inte deh naj!

idag blev det bara en chill dag med en snabb promenad med André och hans hund och sen blev det Max med Dennis, Dennis, Samuel, Jimmy och så André GOTTI!  lämnade Ylva och Dennis'arna vid båten och nu så har jag bara varit död och tänkt på att jag är kass eftersom jag varken träffat Fia eller Alex som jag sagt. Kan dock skylla på att jag seriöst trodde att min mobil var sönder efter morgonens bravader i snön där jag mer låg ner än vad stående. Grymt kul att vi mötte folk som var påväg till jobbet osså tihi. Nu är jimmy, Anton,
Koffe och Leo här så ska nog försöka äga dom i fifa. yeaah får se hur det går. Ciao!

7 dagars - WORD.

Nu äre ju såhär att jag har varit sjukt kass på att uppdatera bloggen. Och det har hänt så iin ii helvete mkt saker sen jag skrev sist:P I Torsdags så tog jag, Josefine, Maddi och Johan båten till Oskars. Tog faktiskt en öl med Sonny johansson och palle å båten:) dom skulle osså skulle till Kalmar.  Eftersom båten går/gick på varv så gick den kl 1 på natten så vi kom faktiskt inte fram till Kalmar förens kl 5. Då kom vi hem till Timmy (sonnys storebror och josefines pojk) i Lindsdahl eftersom vi allihopa skulle sova där:) var kulsomfan att träffa Timmy och blev lite sent, somnade inte förens runt halv 7:p vi hade lite kul i hytten på båten osså och att konstatera är att Josefine har ett grymt öga för detaljer och är rätt grym, allmänt asså.


På Fredagen så åkte vi allihopa (och ylva) in till stan. Fick osså träffa Per (eller Pjäär) och Jhonny och åkte och åt pizza kulkul. trevligeh Kalmar grabbah . Efter det lånade jag, ylva och maddi johans bil för att åka och göra oss iordning inför kvällen och för att få se ylvas lägenhet:) riktigt fiin, Woert som faen. Fest hemma vid Per på kvällen och det äegde. som alla andra dagar hehe. Gick också till Sjösjukan och the rock. finns väl inge mer vettig att säga om den kvällen. blev lite minnesluckor.... såå aatt eeeehhhm.. lyckades tappa bort ylvas skinnjacka, så det var ju inte så lyckat:P (undra om ylva var på Sjukan och kollade igår??) crashade hemma vid pertan med johan och maddi:)



Blandar ihop dagarna så in i helvete! tror att det var lördag när johan redan började fricka när vi vaknade hahaha och när johan, grym som han är tappade all öl och tomflaskoor på ylvas parkering när vi skulle hem till henne för att dricka kaffe och bara ta det lungt med ylva, mamma, samuel och soony som tog båten på fredagnatten :) efter det hem till per igen för att börja festa igen. Haha Johan var redan dyngad såklart hehe blev också hem till Alice på förkrök och det var grymt kul att träffa henne!! ♥ Både Pjär och Alice bor i Funkabo så det var skönt att vi slapp ta taxi:) var bara gångavstånd.  Där träffade vi också Alice kompisar:) Per hade fixat så vi skulle komma in på sandra fast det var 23 år eftersom det var lite roligare ställe för mamma. men vi bestämde oss för att gå på bistro istället eftersom mamma åkte hem. (johan däckade på alice köksgolv, värt att nämnas!) ♥ World på den kvällen fan.  jag och maddi slaggade hemma vid Per igen och hade "efterfest" med honom och jhonny :) och åt gyros för första ggn , grymt gott. plus att det var ganska kasst att pers säng rasade ihop så maddi, jhonny och per sov på mej YES ! grymt ont i kroppen dagen efter haha. rätt ovärt.



På söndagen så skulle vi spela  CS men det blev  inte av, hade varit kul att möta samuel i det ju! men jag tror att det var den dagen som vi gick till stället brevid Sandra för att spela Lasergame (dome?) och så var Linus hellgren och Sandra andersson också med och körde, eftersom sandra bor i Kalmar osså :) sonny var allra bäst har jag för mej och jag sög så iiiin i helvete! fast med tanke på att josefine och linus satt och CAMPADE SOM FAN.. så att eeehh.. rätt lugnt. rätt kul också att jag och johan är så jälla balla att vi börjar dagen med lite jäger och en vinare. sjukt kul. Jag och josef tråkade ut grabbarna med sex in the city men anser ändå att det äger när carrie pratar till kameran i den första säsongen (NOOOT) timmy slutade och vi bestämde att vi skulle köpa tacos och åka hem till ylva och äta middag allihopa:) kan ha varit den bästa handlamat turen ngnsin? kom fram till att johan eller per skulle säga till kassörskan "- vi ska ätaa taacoos ikv" som att hon inte fattade innan. men ingen ville. men skrika OOOST (med grov gottländska) högt som fan i affären kunde johan gott göra, whatta?

Det är ju helt sjukt vad mkt jag skriver hahaha! på söndagnatten åkte Samuel, Jag, Josefine, Timmy och Johan hem till Pertan igen, vårat kalmar-hangout. Maddi, Mamma, Sonny och Samuel åkte hem också. Tycker synd om mamma om var tvungen att dras med samuel haha lite sådär på lyset, lite bara.  CS blev det på Måndagen och jag var så jäkla kass, blev riiiiiktigt, riktigt förbäännäd! men ska spöa pertan som fan när han kommer hem från båten, skoja inte. blev olearys och johan var otroligt taggad -hahahhaa noob! palla inte trycket! ylvas kompisar från klassen var med osså så det var trevligt!

Han äe riiiktigt sugen på partysodan, längtat hela veckan typ?



kom hem m båten på Tisdagmorgon och så blev det bara hem i sängen och däcka! och stackars Josefin som var tvungen att dra direkt till plugget:(  grymt dåliga tvprogram på båten också!  ngt  kasst humorprogram och "how its made" tror jag att det hette.


Tisdagkvällen kom Johan och david över på raid med öl. word? :) Marcus duckert och samuel var osså med kulkul:) hängde med johan hela gårdagen och jonna var osså med en stund:) på kvällen så kom mattis och simon bolin och cristian lennartsson över till bg och så blev det ännu mera öl, såå aatt eeehh... 
Var riktigt segt att komma upp i morse men ännu värre för johan som ientligen skulle ha jobbat, men som tur va att han fick börja jobba på kvällen istället:D WORD. hängde med samuel till donner idag , var rätt chill. Träffade johan gustafsson och andreas siggelin osså fett värt. Vilka dryga ungdomar det finns asså, sick.
åkte med hela bg crew'et in till stan runt 3 och åkte hem till johan för att chilla lite.  en runda på stan osså.  btw så är det HELT sick vad killar kan toffla sicksicksick. damn.  och jag menar inte johan haha

Nicklas kanske kommer till Gotland den 25te, och btw så äe jag i mitt rätta element när jag är schizo;) och när jag och Johan skriver sms. verifacation error?




Nu fick ett sms av johan som löd - "Kom ut och ta en öl i bilen . Nu Jt." hahahha sprang ner efter att ha läst messet högt för samuel, cristian, kristoffer godm., och joel carlgren som är här ikv, vi fick oss ett skratt innan jag insåg att johan var seriös,  han äe bäst. blev donken mat osså bästbästbäst!








Viktigt att tillägga var att jag spöade
skiiiiten ur johan, mattis och simon i cs , sjukt.
och Mattis skyllde på att han inte fick vara CT 
- att det var därför han förlorade -
Bullcrap!
Så in i helvetee.... såå att eeeeh......



ƒg
Ω

RSS 2.0