pengar rullar in som det ska, det går bra nu.

Inte rysk kaviar på mitt fat direkt, för det tycker jag inte om!
Precis hemkommen från jobbet så sitter jag hemma på dannes dator och äter faktiskt:) slutade kl fem så tog stadsbussen hem till BG:) träffade helt oväntat på Danni på vägen till bussen och fastän vi båda var stressade så var det kul som faen att träffa han:)

Awesome helg faktiskt! suchi middagen blev lyckad och slutade som väntat på Hamnplan med alleeh grabbah!:D kul att ylva och jag inte blev helt ensamma tjejer, Linn var också med hemma vid sonny iaf, och hon är ju alltid kul att träffa:)  kul att träffa Petter igen också, sjukt väert! '

På Lördagen så åt vi och drack lite på Oleary's där sonny och killarna tydligen är stammisar hehe, så jag och Ylva följde med Simon, david och sonny dit på eftermiddagen och såg liverpool matchen, minns inte vilka dom mötte faktiskt. På kvällen så blev vi ett gäng på Bogegatan89 och det var menat att vi skulle mysa med glögg men det blev inte riktigt så hehe. Linn, david, petter, sonny, gustav, fia, sandra och vinge och såklart ylvis var dom som var här, inte lika kul att städa efter det med tanke på att vi satt i mitt rum, helt ärligt har jag ännu inte tagit mej ork till det, tar det senare ikv hehe:P latis som vanligt. Dom flesta gick på munken, gute eller hamnplan efter men jag, petter och sonny hamnade på Lillebror, där jag inte har varit på väldigt länge faktiskt! fick träffa lillWinare tillochmed, trevligttrevligt:) och träffade axel, och Kar-lee osså! kul det med förutom att karl halvt misshandlade min rumpa med bordhörnet när jag skulle krama honom haha! har fortfarande ont liksom.

På söndagen följde jag med petter, simon och sonny ner till olearys igen , dom åt eftersom jag för tillfället inte har så mkt pengar. Petter bjöd på en god koppkaffe iaf:)   Liverpool-Everton (2-0) matchen såg vi osså ;)
efter det blev det soffdegande hos simon och sonny, med petter coh ylva osså :) lämnade petter vid flyget på kvällen osså. Nu kom koffe och de äe najs! Ciao!






I hörlurarna; Palmdale - Afroman. + helgens låt tycker ja.


27 november;

Underbar vecka!!:) har varit 2 kvällar i Stenkyrka hemma vid min Padre, Malva och Leon och det slår ju aldrig fel:) 
I tisdags så träffade jag min älskade Alice och vi tog en promenad med flicka runt här i kvateret vitkålen och så heltplötsigt så hör vi Danne skrika från porten att Johan på Carlings ringde haha. Så jag springer as långt och upp för trapprna och svarar anfått, men fastän det så fick jag veta att jag skulle in på arbetsintervju :)
så idag och igår så har jag jobbat på Carling och trivs jätte bra:D

Sov i stenkyrka och fick äta världens bästa frukost med Malva och Pappa, finns nästan inget bättre. Jag och Malva låg i soffan och mysade till barnprogram medans pappa gjorde sig iordning eftersom han och Malva har spenderat dagen på Donner. Jag fick övningsköra in till stan och så stressade jag hem och sen var jag tvungen att hinna till korpen för att ta bort mina stygn från leverfläckarna jag tog bort härom veckan:) läkt fint som faen.
hann knappt att göra mej iordnig till jobbet, men ylva körde mej ner eftersom hon var ledig idag och skulle ändå gå på stan med Sandrew :) fick jobba första ggn med Fanny idag osså, skit härlig tjej:)

Träffade Samuel och Joel andreasson efter jobbet och fixade lite från systemet, dock så bestämde sig samuel för att suprice'a mej och hittade en massa smakligheter runt 200lappen, vet fortfarande inte vad, men det återstår att se senare ikv:) Blir hem till Sonny ikv för att äta middag med sushi eller kycklingwok för den som inte gillar sushi hehe. nu blire att fixa sig iordning.

ETTA VARA JAG !;D


   

        

   

Jag och tjejerna innan och inne på olearys förra ggn på ladies night'en:)

 

    

Och så från ladies night'en nu i lördags :) när alice var med!





Sandrew & jag :) svin glada hehe.


Diecinueve;

Igår ringde pappie och väckte nej vid halv 10 (inte mkt sömn om man somnar5?)jag sa att jag int mådde så bra så han köpte en bok, schweizernöt choklad och lite nektariner till meje, bästa papaaa!
Vi hade en trevlig pratstund över en kaffe och sen mötte vi upp Ylva och gick på stan och kikade några timmar allihopa:) riktigt skönt att få lite quality time med pappa ensamma bara jag och ylva! har det ngnsin hänt är frågan?

Sen mötte jag och ylva upp mamma vid 4 och följde med henne till Hejde för att hlsa på mormor och morfar! jätte kul och trevligt! det mesta iaf..
När vi väl var inne i stan så tvingade mamie mej att ta den där jälla vaccinsprutan... så har as ont i armen idag..Näär vi kom hem till BG89 igen så gjorde vi oss iordning och träffade Simon och Sonny en stund. sen stressade vi vidare hem till samuel och stressade ner för att hämnta fia som stod och väntade i regnet haha!

Sen ringde Dörje och sa att vi skulle skita i wallers och då slutningen hamnade vi inne en på hamnplan på deras personalfest, eller tydligen deras personalmöte som slutade med alcohol hehe.  träffade såklar alla grabbs som ska till sälen i veckan.. det fick mej att fundera varför jag varit så insnöad (hehe) på Åre, har inte ens tänkt på Sälen jo! ska kolla lite.


MISSA INTE KAPPAN EFTER VINDEN PÅ OLEARYS, LÖRDAGKVÄLL !!!

har änligen fixat in oss brudar på gästlisatan så det kommer blir jävligt bra!

älice är på gotland?!! whatup?

kommer bli en underbar kvääll, im sure.

otroligt roligt är också att mamma och therese ska dit !  hehe riiktigt nice faktiskt. Samuel är ju med och anordnar och har har fixat så att kappan efter vinden blir sponsrade av Rfsu, och deras representant därifrån som ska medverka under kvällen är Therese , som också är kompis med Mamma , så mamie följer med som sällskap- kommer bli FETT !

17 november.

ja... vad ska man skriva om då, hade en alldeles undebar helg och var taggad på en ny vecka men känner mej helt hjälplös utan min underbara mobil:(
Lördagkvällen spenderade jag, Ylva och Sandra hemma vid Sonny med alla grabbar, skiit kul!! men så i taxin ner så glömde jag min mobil och har inte lyckats hämta den ännu....Gick dit igår men då var det stängt! som alla vet är jag väldigt lat och blev lite pinning när jag fick gå dit helt i onödan!  dock träffade jag Jimmy s, Simon s, kim+karro(tror jag tihi) och så speciellt Kristoffer på vägen hem på min långa vandringn, så då blev jag glad iaf!!:) i lördags natt efter hamnplan blev det ju helt förvirrat eftersom jag inte hade ngn mobil så jag chansade på att följa med Mattis och Simon B hem till Sonny i förhoppningar att Ylva skulle vara där men icke! dom var vid david med samuel, godman och dom och efterfestade... men stannade och hade en riktigt trevlig efterfest med Mattis, Simon E Simon B och jon ? ;) hemfärd i regnet med en blöt maxmatpåse kl9?:P

Söndag blev inte sämre den, myys hemma i lägenheten med Sonny, Maddi och Ylva. ylvee lagede maat ti oss! mattis ringde eftersom han och grabbsen saknede sin bonna, aew! Så vi bruida följde med över på kaffe, té, glass och gott sällskap! 

Nu är det dags att klä på mej och äta lite och sen blire stan med Sandrew och PylvE! OCH HMTA MIN MOBIL; !

Emmas födelsedag idag!:) grattis!




I högtalarna; Sick puppies - Too many words

14 november;

Igår blev en otroligt bra och lyckad dag&kväll:)
Började med Malva och Carola och det är ju aldrig negativt!
Sen blev det hem till farmor och hjälpa henne lite:) Tog bussen in till stan och blev överlycklig när Ylva kom och hämtade mej, HENNES BIL FUNKAR IGEN, Väeert!!
den är bäst.
Spenderade kvällen med Ylva och Sonny hemma hos honom, och senare på kvällen kom Simon också, trevligttrevligt! njöt av både gott vin och gott sällskap! Kvällen slutade på Hamnplan eftersom vi inte träffat Duckert på länge och han har börjat spela innebandy i Sonny och Simons innebandylag, så hemmamyskvällen blev rätt paartey endå:) tack fanny för skjuts hem :D

Nu sitter jag hemma efter att ha degat hemma hela dagen med alex,  han stack till roma nyss och jag ska snart ta mej ork till att börja göra mig iordning inför kvällens bravader. Får de hur det går;)
Bestämt inför kvällen var att jag och ylva och resten av brudarna skulle med hemma hos Sonny eftersom hans andra kompis Simon fyller år och dom ska fira honom ikv. Men som det ser ut nu så blire bara jag och Ylva och ett gäng grabbar för att alla tjejerna lyckas fått annat för sig :P kvällen blir nog lyckad ändå!!
Ses i dimman brukar man säga eller? ;)

13 november;

Igår försvann mina tre beloved leverfläckar och med det blev det lokalbedövning och en massa annat obekvämt! gick bra dock, lite läskigt när man ser att dom skär i en. Lider tilloch med lite nu efter när det läker:( men som sagt, saftey goes first? - har tillochmed börjat tycka om våran doktor hehe

för en timme sedan så ringde carola och sa att jag kunde vara med Malva medans hon skulle gå några ärenden och klippa sig, lät otroligt kul, så nu sitter jag i lägenheten och väntar på att dom ska komma så vi kan åka till donken för en tidigt lunch:)

Carola berättade att Malva hade ringt till dagis och sagt att hon faktiskt inte kunde komma till  dagis idag för att hon skulle träffa sin syster i lääägenheten! så jälla söjt är hon ju

Kan inte vara med Malvis hela dagen dock, ska till FarmorHellen och hjälpa henne lite med städning och så i eftermiddag.



Nu kom dom hit, ciao!

10 november.

Igår blev det mysdag hemma på Bogegatan och så kom Alex på kvällen, Gous!

Idag gick jag och kollade mina leverfläckar och ska redan på torsdag ta bort TRE stycken!
Det här låter kanske lite sjukt men jag tycker faktiskt att leverfläckar är fina och visar att alla inte ser likadana ut...lite kul är att jag och ylva har några stycken som ser likadana ut,  som sitter tvärtom så att säga- att tillexempel mina sitter på vänster sida och hennes på höger :P och nu ska jag ta bort tre stycken av minee favoriitah!:(  och det dåliga är att man inte fören efteråt vet om dom är skadliga eller inte... DOH.
men ändåå,  safety before beauty.

Senare ikv kommer Alexälskling hit och sussar med mej och det tycker jag är så bra! sover inte alls bra när jag är ensam:( har nog blivit lite bortskämd när det gäller det:P Men nu har jag ju faktiskt min såkallade dubbelsäng medjo! och eget rum med för dom som inte redan visste det:)

Imorrgon blir det upp tidigt så ska försöka somna tidigt också, men det brukar ju inte bli så iaf, särskilt inte nu när Alex kommer hit och han ska spela bowling ikv... får se hur sent det blir:P





I högtalarna; My chemical romance - Helena.

otroligt glad att jag hittade en gammal playlist från 8an typ




Äntligen har fisFia lagt upp bilder ifrån den superlyckade ladies night'en på Olearys för några veckor sen:)




Ylva, jag & Fanny som hakade på oss, ovanligt men otroligt kul:)





Fanny, Nicklas, jag och Linn:)





Massa folk och jag i mitten:P





Helt galen kväll, riktigt kul:)








9 november;

I helgen blev det 2-dagars på hamnplan båda kvällarna;) plus i kanten var Winarve/Nilsarve dude'sen som förgyllde lördagkvällen! :D

Också att Ilmar var hemma i helgen och därmed  gjorde man sandrew mycket gladare, och att han fick med sej nööeerd Eric och fieestedeH!

Farsdag var ju igår och jag och hela syskonskaran (minus samuel) tog oss ut til stenkyrka för att spendera kvällen och natten där ute. btw så fick Leon revansh på adam i Monopol eftersom han vann över Adam,  jäämnfört med när vi var yngre och leon alltid började gråta varje gång han gick på ngns gata/fick dåligt kort/förlorade mot adam så det var ju väert! :) (obv att leon är 10 år gammal) Malva avr ju sjukt söt som vanligt och man vill ju bara kidnappa henne och aldrig lämna tillbaka henne hehe


Har dock planerat playdate med Malva ngn gång i veckan -BÄSTAA !




I högtararna;  Lunacy fringe- The used.

Börjar skriva lite igen!

Har ju inte skrivit här på jätte länge, men jag tänkte att jag skulle försöka börja igen :)
för tillfället är jag arbetssökande och fattig:P skadade handen som dom flesta vet på studenten:P:(.
Det var ju bakslag med tanke på att jag varit sjukskriven ända tills 1a oktober. Men nu är jag sugen på nya utmaningar med en helt fungerande hand.

Framtiden ser lovande ut och om mina planer går i lås så spenderar jag vintern i Åre, vilket det ser ut som nu:)har dock pratat med Annelie på Friend's och kanske behövs där under jul och dpom första vintermånaderna... får se vad som händer - you never know, kanske får jobbet som jag sökt på ett hotell i indien hehe;)

I skrivande stund så sitter jag hemma på BG89 med en varm kopp té, utmattad efter dagen som jag spenderat nere på stan. Gick på stan och kikade, hade möte med Janne Lager på LB, träffade älsklinsSandra, sprang lite andra ärenden och lämnade faktiskt lite CV på bla JC, åhléns, nya skatebutiken(fd. zoom) eftersom jag har ju trots allt min grabb här på öjn jo!

nu återstår det bara att se om jag kan fortsätta ta mej tid och skriva lite ibland:)





Värt att nämnas var helgens bravader med  blandandra Martin , Britney, Cilla och Jerry på fredagen
och Luddes maskeradfest på lördagen - slänger upp lite bilder från därifrån :)


The evil tvin, The good twin & Catwomen ;)


Ett försök till att se onskefull ut :P



Hela ligan från BG


Mina bruuida;) innan kvällen avslutades på Hp5:)

RSS 2.0