Lookalike.



HAHAH Vem mer ser likheten haha! :) Paradise hotel cimon - Johan thomasson?


 

Ikv ska jag på Bio och sen tar jag, Maddi, josefin och johan(thomasson) båten till Kalmar inatt!

 

 

 

 

 

 

ƒg Ω


Jag är en tönt som spelar counterstrike.

Igår så kom johan, jerry, och sonny hem till bg, blev dricke och snacka skit, grymt värd kväll! och idag så har jag och Johan lejke heijle dag'n. Vaknade sjukt tidigt eftersom mamma ringde och väckte mej för att jag skulle se till att Adam va vaken eftersom han skulle upp och göra sitt teoriprov :) somnade om och blev väckt igen av Adam när han kom hem igen och den här ggn klarade han det så nu har han minsann körkort! Runt lunch så lånade Adam johans bil så vi åkte alla tre för att käka från pastavagnen Gotti! chillidill hemma på BG hela eftermiddagen och jag SPÖADE DANNE I CS (!!!!!) plus att jag var rätt grym mot samme också , jag är rätt grym asså! plus att vi insåg allihopa att "jag är en tönt som spelar counterstrike" är en jaevligt fet låt!

Träffade janne lager halv 4 och sen häntade tomas mej på stan och vi drog ut till Själsö där jag är nu. kommer in till stan seeeen' 

IMORGON NATT ÅKER JAG JOHAN JOSEFIN OCH MADDI TILL KALMAR, så kommer mammie, sonny och samme på fredagnatt;)




ƒg
Ω

Tisdag 26.

Igår gick jag som sagt på stan med Sandra eftersom jag fått min decemberlön från Carlings:) köpte endel men är jätte nöjd, var på tiden att jag unnade mej själv ngt, senast jag köpte ngt fint till mej sj var nyårsklänningen och innan dess var det klänningen till studenten typ haha!






as shyssta skor från Din sko,
lite smink grajaer och så        
köpte jag en jacka, super fin
från Bikbok:) jätte nöjd!
Köpte också en oversize tröja
där i en jätte fin blå färg:)

Vi åt på Max och sen åkte vi hem till Fia ute i Vibble och såg film med gotti :) kom hem runt halv 10 och johan blev lack eftersom han tyckte att jag bangade på starkspriten haha, men ikv blire ti och dricke, hehe :P eftersom både jag och johan inte har ngt vettigt att göra om dagarna nu i veckan så ska vi lejke:) idag hängde jag med samme, jimmy och hampus till Säve för att göra lite reklam för beach-festen den 6e:) blev lunch på Borgen och sen sprang jag ner till Annelie på Friends för att snacka lite med henne:) bra dag, nu ska jag höra av mej till johan innnan han tror att jag bangat hehe! 

btw så träffade jag Josefin (timmys flickvän) på säve och hon ska kanske med till Kalmar i helgen! och ser ut som att johan också ska med;)



ƒg Ω

Måndag 25.

I Fredags så hängde jag me Samuel, Simon, Jimmy och HAmpus hela dagen, och andré lite osså:) åt lunch och dom fixade lite jobb. bla med carlings med att dom ska ha modevisning med carlings kläder:) nice som faen. va Pratade med Johan och nu så har vi bestämt att jag ska sluta jobba där nu i månadsskiftet. Borde vara ledsen men känns bra som faen, komemr kanske jobba där igen närmare sommaren men då lär jag ju jobba ngn annanstans. Livet går vidare, ska snacka med annelie (Friends) idag och på onsdag så det kommer bliiii braooo! på kvällen blev det Innergården och fuckingmierda fan vad blir förvirrad.... och besviken. 2 viktiga personer i mitt liv mindre dåra. men kvällen var annars skit kul och Freja och Becca gör mej så jälla glad, fina tjejer jo!:)♥  innan innergården var jag och maddi med alla grabbar hemma vid sonny och simon så det var trevligt som varnligt. förutom att matiis och sonny råkade säga att ylva skulle komma på natten! vafan! och så skyller dom på varann?

Mattis "-men ylva kommer ju sen.."
jag "-vafan säger du?, varför skulle hon göra det?"
Mattis "-men jo! hon kommer ju med båten inatt?"
Jag "-men vad fan skulel hon göra det, hon bor ju i kalmar?"
Mattis "-bonna visst kommer Ylva med båten inatt?"
Sonny "-jo .... FAN ! "
det skulle vara en överaskning.. men kul som fan var det iaf, att hon kom hem asså!

Mattis, simon b och maddi som hemma hos mej på Bogegatan så det var kul:) råkade dock så till maddi, hahah lite kul faktiskt men det avr inte meningen, skulle slå på kudden brevid henne och jag såg inte eftersom mattis låg i vägen och så drämer jag till henne med värsta bitchslap'en i ansikten hahah sry♥
på lördag åt jag på max med simon och mattis och sen hem till sonny och ylva och mysa lite. Åkte med samuel och grabbarna ner till olearys vid 8 och träffade sandra, sonny, johan och ylva också :) David, Vabbe och simon kom också senare. Värd kväll, mysigt:) synd att frejis och beccis inte kom :(
på söndagen så blev det upp tidigt för att åka med simon, ylva och sonny ut till hemse för att se hansa-matchen och Hemses A-lag mot Hemses B-lag kul som fan, träffade sonny mamma också :)

NU ska jag med sandrew på stan sen träffa fia också :D ♥

Svårt att sova!!

Anton ligger och ser på The secret så ska nog joina han nu, måste försöka somna snart ju:) godnatt!



Slänger en oerhört snygg bild på
Simon Ekström och David Thörnwall och
deras bromance caught on pic.








All I know is everything is not as it's sold 
But the more I grow the less I know
And I have lived so many lives though I'm not old
And the more I see the less I grow
The fewer the seeds the more I sow
Then I see you standing there
Wanting more from me a
And all I can do is try.
I wish I hadn't seen all of the realness
And all the real people are really not real at all
The more I learn the more I learn
The more I cry the more I cry
As I say goodbye to the way of life
 I thought I had designed for me ♦


:)

Torsdag 21.

Igår var jag och samuel på säve för att lämna lite biljetter inför beachpartyt på borgen den 6:) sen åkte jag hem till Farmor för att hjälpa henne lite med granen och så :) kom hem till Pappa efterår efter som han blev ett år äldre! grattisgrattis till han:) ♥ Kom in till stan runt 10 och skulle i entligen med samuel och grabbarna hem till Marcus men orkade inte. Idag har jag hängt med Jonna som kom hit med supergod kladdkaka!:) hon äe duktig hon!
ikv är kristoffer, samuel, anton och jimmy här och vi tar det bara lugnt. får se om man tar sig hemmifrån ngt mera ikv, kan ju bara hoppas!:P

Imorgon är det förkrök här hemma och sen ner till Innergården till 7, ser fram emot det som fan, kommer nog bli riktigt lyckat! alla jag känner ska typ dit? :)

Måndag 18.

Själsö var värt, riktigt mys med vin, bra film och massa godis som vanligt! hihi thomas körde mej in till stan vid 3 så jag var dugligt tröt och då kommer Mads och söt hem så det var trevligt! Samuel gormade och var sur, palla. hade iaf gått bra för han i baren, fick ju Petter full men det är ju inte så svårt hehe! Igår så hängde jag med Maddi  och innan 4 så komm Ludde hit så vi skjutsade maddi till bussen hem och så såg jag ludde och lina på Ibk matchen, kulkul!

Idag ringde Sandra och väckte mej så hon kom förbi en stund och nu har jag precis plockat ner julgranen och pysslat lite, kändes lite dags för det nu haha!  chattade med nicklas-skåne också, nästan så man saknar han ♥


Lördag 16.

I tordags så kom Fia, Maddi och Sandra hem till oss på bg89. och Ludde och André och nån tjej och Jimmy OCH Samuel. herregud. sjuk kväll iaf. och så otroligt värt med alla tjejer, blir så sällan nu för tiden, alltid ngn som inte kan. och nu när Ylva flyttat. Jo pratade med henne idag osså, hon har det bra men freakar out på att Kalmar tydligen är för stort haha att hon ska gå vilse typ haha kul.


Igår blev det bara jag och Maddi så vi bestämde oss för att festa lite på ngt ställe utan inträde:) satt hemma på BG89 till halv 11 eftersom Adde och Marcus skulle komma men dom var så sega så vi mötte upp dom nere på Olearys:) och Aydin är så fin :) så himla trevlig jämnt! Öppnade undervåningen för oss när dom skulle stänga kl2 hihi. var också roligt att Fanny, Aron, David, Linn, Simon E och shafie kom efterosm david fyllde år igår:) värt värt värt. lyckad kväll iaf! ikv ska allihopa fira David klokt men jag ska fan ut till Själsö och HÄNGE MED MELWIN hhäähä min nye homie, thomas kommer snart och hämtar mej skulle ha varit här nu. knas . sa också precis hejdå till Jimmy, viktigt att tillägga är att vårat favvoprogram är "Dance your ass off"  och att antons blivande flickvän är Tricha eller vad hon hette! ! Men nu så ska göra mej i ordning det sista så CIAO!

Torsdag 14.



Just nu är jag bara hemma och tar det lungt:) blev varken träffa johan eller tjejkväll igår hehee. Träffar Johan imorgon och så konner bruidarna hit ikv:) braaa! känns som evigeheter sen vi träffades allihopa sist? typ juldagen haha nej men vet inte.

Började kolla i bloggen på dom gamla inläggen sen mallis, goddamn!
känns så oerhört långt borta. slänger in lite delar av gamla inlägg:)





"Jag var nyss ute på terassen med ett glas bubbelvatten och slände på The scene aesthestic med The beauty in the breakdown och öppnade dörren så jag hörde musiken ut, satte mig i en solstol och tittade på utsikten och så insåg jag - att fy vad jag mår bra, jag känner mej verkligen glad och att jag trivs här på Mallorca. klockan är halv sju och solen skiner inte längre men det är fortfarande varmt:) visst är det så att man saknar alla hemma, men jag känner att allt jag behöver just nu har jag här i palma, massa vänner och kärlek. ♥" 2008-03-29 @ 18:45:32



"jo, jag gick ut på balkongen som är mot stora vägen utanför, och så ser jag en kille som stannar med sin moppe, och sen kommer det en kille från ingenstans, dom byter ngt, ( kanske knark-pengar) den andra killen springer iväg, och moppe killen ställer sig bakom en bil och pissar ser sig sen omkring om ngn har sett ngt, sen "blåser" han snor ur näsan ni vet, kollar sig omkring igen tänder en cigg - röker och hoppar upp och kör iväg med moppen igen. shiet skum kille... skönt av han att han pissa bakom en bil , på fetaste gatan där hela världen kan se. aja ska lejke med jonte nue." 2008-03-08 @ 23:05:16  helt random ?



Ang. ett samtal med nya spanska läraren.
"för det första kan jag inte snacka spanska eller franska för den delen, vårat samtal kommer att bli  
- yo es muy mal.
- ok, blahablaha
- i dont understand
- tss blahablaha

lycka till fridis.  jag är poco loco en cabeza?" 2008-03-11 @ 09:39:18



"Vi spelade ett tag och det var ganska lungt ,sen blir små killarna heeeeelt galna och börjar skrika och skit. helt sjuka.
Nora - Por que eres loco?
Cepe ungen - Porqué tu eres loca!

Fucking retard. gå hem och se på Bolibumpa istället. Vi spelade men tillslut orkar man inte spela med småkids som muckar i 25 gradig värme (eller 36 grader?). Men en upplevelse extra." 2008-03-13 @ 09:29:17



"Jonna och Alice har av ngn anledning börjat snacka med några fotbolls grabbar, som är spanjorer men pratar osså tyska och engelska . skööööönt, ska träffa dom på fredag på Titos, wiie. och då ska vi äta middag hemma hos Alice och jonna så att jag inte blir helt ruinerad. 
I söndagskväll när jag satt och väntade på bussen med Jonna och Alice så kommer det fram en tant och säger att
hon har sett oss lira fotboll men små killarna i J & A' s kvarter och hon undrade om vi tre ville följa med och spela med hennes lag som hennes man är tränare för, asså jo? igår var vi där och spelade och det var sjuuuuuukt kul, Men eftersom det är påsk nu så är inte nästa träning förens i nästa vecka :( ." 2008-03-18 @ 09:48:53



"Juste ganska kul att sjukt snygga killen dissade mej för att han verkligen gick på att jag och jonna var tillsammansxD vi sa så till dom flesta killarna eftersom jonna har sin älsklingsKoffe, och en del killar kan bli för mkt ibland. hahaha sen så dansade jag ett tag med fett fräääcshhha killen, men så började jonna dra i mej och så att jag var hennes "novia" xD .
När jag sa att "es una proma"( skämt) så tittade han bara besviket på jonna och gick ,hahahahahaha SJUKT !"
2008-03-16 @ 19:02:51



"JAG HAR KLIPP PAGE !! asså seriöst jag har sjukt kort hår,
OCH JAG HAR SJUKT SNYGGGT HÅR ;)
tack jonnna !!! <3<3<3<3<3<3 "
2008-03-21 @ 17:33:49


" vi fattar fortfarande inte vad som händer tills att hon pekar på mina örhängen. oh shiet hon anklagar mej för att ha snott dom, köpte dom på HM på gotland - för minst ett år sen. dom avr typ rostiga och allmänt gamla men icke.  det slutar med att dom TVINGAR mej att betala - för mina egna örhängen.. feett lack blir man.
Jag och jonna gick ut och satte oss på en bänk och surade. Jonna skrek lite, som ., TODAS RACISTAS  !
ehm. jaaah. Hon blev osså sur. 40 spänn fattigare gick tog vi bussen hem." 2008-04-02 @ 12:00:57


"i söndags var det fotbolls match i alcudia.... och jag kan säga att det ..ehm var en annorlunda upplevelse.
Jonna dog , Nora fick ont och jag spydde ?" 2008-04-28 @ 13:36:49





Helt sjukt vad mycket som man har glömt bort, rätt kul att läsa och minnas tillbaka.
Träffade jonna ju och vi pratade om att dra ihop gamla FAjN och åka till Mallis. Nästan ett måste.


I hörlurarna;
The scene aesthestic - The beauty in the breakdown

och;   The Ataris - The Boys Of Summer


Onsdag 13.

IGÅR ! då blev det mysfika med Jonna på ringduvis och en sväng förbi jobbet och snackade med peter i..en timme? höhää. trevligt! Träffade Johan T osså , har inte sett han på ett tag så det var kul:) var ju tvungen att ge tillbaka hans plånbok och möösse (från carlings insåg jag osså) som jag använt sönder lite, liite.

Efter stan så följde Jonna med hem till BG89 och  städade(?!) och snackade skit:) insåg också att ja aldrig kommer att palla att bo med Adam, Danne och Jerry om det nu blir så att han flyttar in. Pallar inte Samuel heller hahaa, skaffa eget kanske?
Jag är ju så rik att jag kan göra vad jag vill, bo vart jag vill - not.

Hängde med grabbarna och Jonno och när hon åkte så kom Kristoffer. och Samuel. treevligt:) Idag har jag bara degat och ska snart ner på stan för att snacka med Johan. om jag orkar hää, latis.


Annars ikv så ska brudsen komma hit och mysa lite med mej och ylva med lite vin också kanske:) eftersom Pylv flyttar på fredag som det ser ut nu. Med eftersom Sandrew ska till Thailandia snart så var hon kanske tvungen att träffa dom tjejorna för att planera, får se vad som händer, kanske träffas allihopa imrogn:)


Nu återstår det bara att se hur och vart dagen slutar, ciao!

11 januari -10

Min blogg ser förjävlig ut, jag vet. Men är inte tillräckligt slug för att förstå mej på sskiten med design och de! får gå anser jag. Sålänge man ser vad det står iaf, hhehe.


Igår kom Alice förbi och jag tog kontakt med Jonnis första ggn sen i september och det var bra! Blir nog en fika/drink nu i veckan med henne (och jobb längre fram om det går vägen). Så Jonna kom till BG89 för att säga hejdå till Alcie:) men jag och Alice träffas ju snart igen. Den 30de, fett me väert för då åker jag och Maddi med miMadre till Ylva som flyttar dit nu jo:) 

Idag vaknade jag utav att mammi var i lägenheten och pysslade, hon tycker jag sover för sent hähee. Pappa ringde och vi barnisar (som mamma alltid säger) åkte med han för att äta lunch på Famek eller vad det heter:) bra initiativ att Papa eftersom det är ovanligt att vi gör ngt ensamma vi "Gustafsson's" utan Edlund-delen av familjen - Dom är bra men lite sämre än oss - inte okej att Malva och Leon heter Edlund i efternamn asså!  INTE OKEJ !


När vi satt och åt diskuterade vi allas framtid. Som pappa alltid sagt tycker han att jag ska plugga vidare till ngt. Men ändå sen 7-8an i högstadiet har jag lyckas övertala honom att det inte är ngt för mej och jag har hållt mej till det. Har ju alltid pratat om att resa och jobba en massa och så. Men nu då? utan pengar och inte super sugen - just nu? så pappa övertalade mej idag att tänka på det iaf. Så det har jag gjort.

Insåg att på framtidsdagen som vi var på inne på säve, när det nu var. Då blev jag jätte sugen på att läsa internationell kommunikation 180hp, med utlandsstudier och sååå. Var då helt inne på det ett tag men bestämde mej ändå att hålla mej på samma spår att spara pengar och resa iväg och se vart möjligheterna tar mej. Dock.... idag insåg jag att utbildningen är i ---- domdomdomdooooom - KALMAR !
Helt plötsligt blev det lite mer realistiskt.  Så nu snurrar lite idéer i mitt huvud och ska - som jag lovade papi -  ge det en chans, tänka på det lite. Man vet ju inte,  kanske pluggar vidare i höst, stannar på mitt älskade carlings och drar vidare sen. Vem vet, vem vet?




I Högtalarna; 3Oh!3 - Starstrukk.

¿Qué pasa?

Whatup på att Ylva är hemma och packar ner kläder eftersom hon flyttar till Kalmar, fredag nästa vecka... faen vad knas! har nog inte fattat det förens nu:S  det gick ju bra att vara ifrån henne när jag bodde i Spain, men då var det ju bara 3 månader åt ggn och då var det ju jag som bodde iväg och upplevde en massa nya saker och hann ju inte ens tänka på dom hemma. Var det inte jag som skulle flytta iväg efter studenten? hähee

Rätt sjukt vad mkt som har hänt sen man slöt skolan. Träffat och lärt känna så otroligt många och underbara personer och har tyvärr förlorat kontakten med några men man måste ju uppskatta det man har och inte fundera på det man förlorat! Jag och Petter pratade lite om det härom dagen på min lilla semestah i Rone att det är rätt häftigt att tänka på hur snabbt vi lärt känna varanndra allihopa, det var ju bara ngra månader sen som jag inte ens visste vem dom var.

Jag jobbar på med mitt jobb som jag älskar och omringar mej med dom underbara männinskor som finns i mitt liv, så får jag se om ngt upptåg tar mej ifrån öjn, men jag hoppas att det inte är på ett tag iaf ♥



Då -



Och nu :)




I högtalarna; David Cook - Light On + Grymt duktig kille
som pappa tipsade mej om, som lätt kommer att bli nya Daughtry, no doubt 'bout it!





åttonde januari 2010

I tisdags blev det jakt efter bra vattenfärg till min och ylvas utklädnad (Serena & Venus Williams) inför trettondagsfesten med Sporttema ute i Rone, vi letade överallt för att tills sist hitta det på Obs, fick ta det vi hittade haha. Jag och ylva åkte ut med johan och sonny och redan så skulle det börjas med lite dricka:) när vi kom ut så åkte vi direkt hem till Freja för hennes traditionella förfest där:)


Runt sju så fick vi skjuts bort till bygdegården där vi tillbringade hela kvällen/natten med tävlingar, mat och dans. Hängde en hel del med petters pappa, sicken connection vi fick, dansa det kunde han göra det med, dock lite osäker på min egen prestation!







Freja och brudarna vann bästa utklädnad som Kubbar!
Och Josefin och Timmy glänste som cheerleader's.
Petter var rökare i krysset och Maddi stod i offside!
Petter och Vinge(som var rallyförare) bestämde sig för att sjunga en
liten trudelutt innan kvällen skulle avslutas också, fattade ingenting
av vad dom sjöng eftersom dom sjunger det på grov
gottländska eller gutamål men bra var det iaf!




Natten förstsatte hemma i vinarveköket (vid petter) och vi röjde som fan,
med petters mamie och padre osså :)


MammaKlara shejkade loss:)


Vaknade där hemma och så blev det morgonmys med dom som stannat över natten:)
med äggmacka med annat gott! John Berglind kom förbi och jag fick en uppenbarelse eftersom jag alltid trott att han hette Berglund hehe kulkul. Stannade där ute hela dagen coh när sonny och ylva bestämde sig för att åka in till stan på kvällen så stannade jag kvar en natt till! helt klart väert det:) kom hem igår runt sex och låg bara hemma och tog det lungt här hemma:)


Men idag är det Fredag igen och då kör vi!:)



Alcie frågade om jag ville haka med till fårö
men har lovat utgång ikv jo, men vi ses innan du
åker jo? plus att nu när ylva flyttar till kalmar
kommer vi ju ses hejle tidn! ♥  ♥  ♥


Mellandagarna.

OJOJOJ, nu var det väldigt länge sen jag skrev, har varit fullt upp så har inte tagit mej tid till det:) sist jag skrev var den 23dje  har hänt mkt trevligt:) Måndag den 28de blev det hemma vid Sonny med dom grabbarna och marcus duckert:) efter det blev det Smaklösa på Munken, gillar inte dom så mkt men det var trevligt ändå:) träffade josef björklund och det slår ju aldrig fel. På tisdagen blev det jobb och på kvällen Munken igen för att se jonssons express eller vad dom nu hette, med samma gäng - träffade danni och freja där också kulkul! också Fia och sthlm-Oscar:)


jobb onsdag och bestämde att samuel skulle hämta mej efter jobbet klockan 6 men det hade ju han självklart glömt bort. Då blev det bara att vandra i kylan hem till honom på mästergatan, fyfan. hela kbällen spenderade jag hos samuel coh nere på fängelset för att fixa innan nyår, hela torsdagen också. Precis innan alla gäster kom blev vi klara med allt och ingen hade hunnit att göra sig iordning haha blev ju runt 90 pers på middagen så blev ju rätt mkt att fixa. Men att säga om nyår så blev det mycket stress och slit men också mkt lyckat, lätt bästa nyår ngnsin:) sov där i en av cellerna som vi hyrde ut och vaknade dagen efter så avr det bara upp och börja städa!



Fredag var jag bara hemma och tog det lungt med Jerry, Maddi, Samuel, Koffe, Robin, Anton och Adam eftersom det var bestämt att jag skulle jobba på lördagen men jag fick tydligen ngn släng av ngn sorts kräksjuka, så kunde verkligen inte jobba på lördagen. Lite surt att Adamlillebror fyllde arton men vi firade han som fan och han var otroligt nöjd efter en helt gratis kväll på hamnplan!:)
Igår mådde jag kasst fortfarande så jag degade hemma hela dagen för att sedan åka ut med jonas, johan, gurra och rasmus till Eksta för att basta vid Dennis:) Bästa Danni och så nobban kom osså :)


Idag har jag lyckats bli helt frisk men är fortfarande hängig, vill ju jobbeh och måste tagga inför TRETTONDAGSAFTON I RONE imorgon jo, låter helt sjukt med en maskerad fest ute i rone bygdegård så det återstår att se hur det blir. Sport tema så jag och ylva ska klä ut oss till (dom mörkhyade?) tennistvillingarna Willams! slänger upp bilder efteråt CIAO !


Finaste oss! Petter mongar sig och ylva med

men vi är ändå bäst:)



ps. ylva ska flytta från öjn och plugga i slutet av januari, whatup? (pax för hennes rum)





I högtalarna; Thin Lizzy - Dancing In The Moonlight.


RSS 2.0