Skånebesök ♥

I fredags var jag, Johan och Fia på hamnplan, det ägde. Träffade Micke Ö och hans polare kulkul. Micke fyllde år också, grattis te han. Hahaha hela situationen är bara komisk typ...  På lördagen så gick vi några stycken till lärkan för att se El clásico. Bästa laget vann. Blev också Borgen med Pimp n hoes-tema.  Saga silvereke vann tror jag.  Var kul att hänga lite med Johan O's polare också!:)


Idag har Johan T åkt till båten och Johan O åkte osså iväg  i måndags! men NICKLAS LIDBERG äe på gotland och jag är sviin glad för det! sen han kom i söndags har vi inte gjort så mkt mest tagit det lungt och snackat skit:) mkt att ta igen:)   igår lirade vi fotboll på nya konstgräsplanen vid dom nybyggda lägenheterna vid norrbacka. blev mest irriterad för min dåliga kondis men jag har ju iochför sig bara mej själv att skylla. cpnicklas sa dock att han tyckte att jag var bättre än vad han trodde att jag skulle vara.... och när han sa det lät det som att han tyckte det var underverk om en tjej kunde ta emot och sen passa en boll, såå att eeh.. jag vet inte om jag ska ta åt mej. Idag har jag och Nicklas ätit pizza och varit ensamma i lägenheten, (vilket händer once in a lifetime)  och spelat tp med Adam, Jessica, Jesper, och Danne. svin kul. really.    Synd ba att Danne memorerat alla svar och han vann typ fast vi andra var på lag och han ensam. Den grabben slutar aldrig fascinera mej asså.
nu ikv ska vi spela fotboll igen och jag hoppas sonny äe med. jag gillaah han!   just nu är nicklas och gymmar med Koffe och Jesper. Liiiite komiskt på ngt sätt, jag vet inte.

svin bra väder nu så nu ska jag ut på balkan och chilla lite med Danneboii.




JO äe Suit up-tema på borgen på lördag också! vääert!





CIAO dudes.

ƒgΩ

På senaste.

oj nu är det ungefär 3 veckor sen jag skrev sist!  har inte haft ngn tid att sitta ner för mej själv och skriva. har varit mkt på senaste! sist jag skrev var samma dag som alice hade sin 20 års fest på Lärkan! känns som evigheter sen... Per kom upp från kalmar härom veckan och var mej oss i några dagar, värt som fan, super härlig grabb det där! vi vär på road trip till fårö med Aron, Fanny, Timmi, Josefin, Ylva, Fia, Johan, Per och så lilla jag. kul som fan! och så åkte vi ut till Rone för att johans mamma anordnat en amatörsångkväll i bygdegården. Både mamma och petter sjöng, gryyymt duktiga båda två och blev helt rörd när mamma sjöng!efter det drog vi allihopa till hela hallen. fia var där! hade inte så stor lust men pjär ville. hans ord var väl lite lag eftersom han aldrig varit på Gland. träffade mkt trevligt folk man inte sett på länge,  rasmus öjefors och andreas siggelin bland annat. och jesper p och elias, kulkul. och finmaddi och finphilip var också med oss.  en bland högpunkerna på hela kvällen där ute var nog bilresan in till stan när jag, ylva, mattis, johan, per och Fia skrek med till alla volbeat låtar johan har på sitt usb, det ägde! var hes i flera dagar efteråt.  Dennis J från hultsfred har också varit på ön. kommer hit igen nu i kväll faktiskt!:)

På senaste tiden har jag hängt med Johan O också, finis! tråkigt bara att han sticker från gotland hela tiden ba.
En kväll så var jag, johanT och sonny ute vid pappa och dom i Stenkyrka också. Myste och snackade. bastade och drog en sväng förbi marteboljuset, hängde vid en spökhus, stannade på bron  och kollade läget på smådjurkyrkogården haha.

Nu i helgen så var jag barnvakt på Melwin (annelies lilla son) ute i själsö, och så kom Johan O ut och höll mej sällskap, as trevligt! drack lyx kaffe,  åt gotti och såg på film:)
och så har jag jobbat min första dag på Friendhs, gick bra och ska jobba nästa gång nu på lördag. Är svin glad för det. kommer bli värt som fan, och ser fram emot att få jobba där i sommar. Och btw så ska dom öppna en till affär så dom har en herr och en dam butik istället, kommer bli fett.
nu i söndags åkte jag och Sonny ut till Mattis för att fira att han fyllde 23 i måndags, drack vin med hans mamma och systrar och senare på kvällen kom resten av gänget , rebecka, frank, mattis, petter, simon b och simon e och söder eller vad dom kallade honom:P blev bastu  i Ronehamn och bad i havet!  åkte in till sstan och träffade johan O och hans polare, hehe:) 


JUST NU ALLDELES NYSS FICK JAG VETA ATT NICKLAS SKÅNE KOMMER TILL GOTLAND I HELGEN OCH STANNAR I EN VECKA, fa-AN vad underbart.



Från Roadtripen i Rone/Näs.



Inn.


Hihi! ♥







RSS 2.0