23 december;

Helgen var riktigt bra nästan lite konstig! :) På söndagen åt jag på Max med Petter, Henrik och Tumens douttaah (?). Sen gick vi hem till Sonny där det var en massa folk, degade där heladagen och såg hipphipp, nilecity och Varan-tv typ. En del stannade i stan så gick grabbarna, jag & Tumens dottaah ner till Max igen för andra ggn, haha och kaffie-halveeh på max var rätt väert osså! blev hem till Johan och röjde till securitas kom! Rätt go blandning på folk, yngsta på 14 och äldsta på 22-23?  måndag blev det mysdag hemma med pizza och nice sällskap:) och både Pontus och Juuhan kom förbi på kvällen:)

Igår jobbade jag och på kvällen åkte vi hem till pappa i Stenkyrka - Sonny, Adam, Ylva och jag, lagade knäck och bullar och hade det allmänt julmysigt. Idag skulle Pappie och Carola julhandla så dom släppte av Malva och Leon här så det blev både barnkanalen och lek ute i snön, fett värt!
 



från Oleays bartömning i lördags:) kul i jul!



VARAN-TV - "DOLPHINS"






18 december;

Nu är jag hemma och tar det lungt:) kom hem vid halv9 och tänkte sussa lite till, men icke! märkte att jerry hade tagit alla mina sovkläder, täcke och allt! så nej det gick inte så bra, återstår att se hur trött jag kommer att vara inatt! samuel kom förbi nyss, hade rast och var tvungen att hinna äta, stressad men det var kul att träffa han iaf:)
nu är det klart också! På nyår blir det Fiiiest på Fängelset(vandrarhemmet) nere i hamnen, och kul också att folks ändå från nässjö kommer, kul med lite nya(halvnya iaf) ansikten! fan det ser man ju fram emot som fan PLUS att ALICE ska med:D Klockan fem kommer petter till stan och jag kommer att försöka gå coh möta han på stan, så fint väder ju! ska hängeh lite  med han för att sen träffa koffe som ska köra mej ner till jobbet. Då blir det möte och sen en öl eller två efteråt, får se hur länge det blir kanske möter upp resten av alla efter det- återstår att se:) Och Maddi är ju istan jo! känns som en evighet man träffade henne sist!






Shantaram;



Shantaram ska bli film med johnny depp i huvudrollen, VÄERT !
Etta gå att se den!

sjukligt mycket snö har det kommit, jätte mysigt tycker jag. Har precis kommit ur ett varmt, gosigt bad och nu ska jag ta mej en god kopp kaffe och fundera på om jag vågar mej ut i kylan eller inte.



såhär mysigt hade jag , alice och jonna när vi badade hos A
på Fårö förra hösten tror jag, sjukt länge sen iaf.
fan vad mycket som har hänt sedan dess, jeavlar.

snygg i håreeh var man också. Dags att klippa page igen kanske. 




I högtalarna; Data - Rapture ,davids låt hehe:)


;

Bastukväll blev det i fredags iaf, även om det bara var Petter, Sonny, Ylva, Aron och jag som bastade:P kul som vanligt att träffa Fanny, alltid så glad och söt!:) blev lillebror efter, frågan är varför vi hamnar där jämt hehe men mysigt är det!:) träffade jocke som körde mej hem, as shysst:) på lördagen så drog vi oss ner till olearys på eftermiddagen som blivit lite av en vana. Där drack vi lite öl och myste:) åkte axi till sonny och var helt sjukt bra stämning, satt bara ett skönt gäng och drack, lyssnade på bra musik och rökte vattenpipa, blev ner till olaerys också men det vet jag itne om det var så värt, träffade samuel och markus duckert iaf:) 

I veckan har jag bara tagit det lungt, träffat alex rätt mycket, så det har varit kul :) idag åkte jag och ylva ut till stenkyrka för att städa iordning ett sommarhus som pappa renoverat, gick bra och skönt att få lite extra pengar:)


nu äter jag en välförtjänt pizza och funderar på vad som händer på nyår! rätt taggad på festen på fängelset, återstår att se !

11 december;

På måndagkvällen kom jerry till oss på bogegatan, vi åt pizza och senare på kvällen drack vi vin med fiiiaa, väert:) På tisdagen kom petter med båten och vi drack champange, utan räkor!? haha det var bra ändå. På onsdagen så mysade vi hemma på bg allihopa och jag fick träffa Koffe lite snabbt också:)  På kvällen åkte Petter, jag och Ylva hem till Sonny för att se film med lite vin, såg Night train. Den var inte så värst bra faktiskt, plus att det blev ngn fel på filmen så vi missade slutet haha. Såg också Flickan som lekte med elden och på ngt vänster så lyckades vi bara se andra delen av filmen utan att märka det, haha bra drag!   blev en promenad hem vid 10 eftersom jag lyckades glömma hem nyckeln hemma i lägenheten men det var inte så jätte kallt och blev faktiskt rätt mysigt att gå. Blev en vinare när vi kom hem meid - bästa. 
Igår, torsdag, så fick jag jobba med Peter och det gick jätte bra tycker jag! råkade tabba mej på slutet men ingen är väl perfekt :P bestämt var det att vi ikv skulle åka ut till Stenkyrka ett gäng ikv för att inviga våran nya bastu där ute men det blev så krångligt så det blir bastukväll vid sonny här istan istället. 


Underbar vecka som förhoppningsvis kommer att avslutas med en underbar helg! :D



och stackars sandruwälskling som är sjuk! 



I hörlurarna; Head Automatica - Beating Heart Baby - gammal sköning.


7 december;

Fredagkvällen blev verkligen helt sjuk.. var bra tills vi träffade Emanuel, Robin och André efter deras spelning på visby strand, ajajaj! blev Hamnplan till kl 5, sen somnade jag inte förens halv 8. Upp vid halv 11 också. mådde därför inte så värst bra på på lördagen. var bakis fram till 10-11 typ - på kvällen:( kom hem vid 2 på eftermiddagen och då blev det direkt att göra sig iordning för att åka hem till sonny och dricka kaffe med han , mattis och simon b och så ylva såklart:) när ylva skulle jobba så åkte jag Sonny och Mattis hem till Patrik och såg fotboll och myste med lite vin och blev bjudna på ngn brinnande shot, inte så gott men kul var det hehe.
När mattis skulle till ngt julbord så var jag och sonny hemma vid honom och tog det lungt, såg simpson, pratade över ngra glas vin. jätte kul och mysigt!

När ylva slutade så körde hon till bogegatan och vi gjorde oss iordning för att gå hem till David och Linn som bor på bg63, så nära och bra! blev sent ner faktiskt, taxin kom inte förens 12 typ :P men jag david och sonny hamnade på lillebror och stannade där hela kvällen, trevligttrevligt:)

Alex har varit och hämtat sin tv som jag haft på min rum i all evighet känns det som. Men fick köpa jerry 28" tv för 200 spänn så det var ju väert! Jerry äe snäll han! :) idag har jag bara tagit det lugnt och ska snart ner på stan och ha ett "möte" med johan på carlings, typ checka av hur allt går och så.


OCH NU RINGDE KOFFE OCH SA ATT HAN FÅTT SITT KÖRKORT, grattis till han fan!!:D






Har fan längtat hela veckan tills ikv och nu måste jag vänta ännu längre...kom hem meid dii! vill ha mina räkor och vin nu på stubben goddamn!


FIRA FIIIA !!

Fia fyller år imorgon grattisgrattis så nu sitter jag hemma hos henne i hennes stuga i vibble med henne och sandra:) förfest här (ylvis kommer sen) ikv och sen blire nog Hamnplan ikv, träffade Pistoff grabbarna idag på jobbet och dom skulle eventuellt till Hp men vi får se vart kvällen slutar :)  

I onsdags så åkte jag med Adde hem till Markus oh hade en myskväll/natt med dom, klart väert. ska försöka börja träffa markus mera, kom fram till att det var otroligt länge sen vi umgicks nyktra haha! och igår kväll åkte jag med ylva och maddi ut till vibble för en as mysig tjejkväll:) såg The haunting i connecticut den rekomenderar jag starkt! Damn!!!

fick träffa ilmar osså idag, han äe bra!:)


Nu blire att göra sig i ordning, seeees i dimmman!! ;) hehe

2 december;

Idag har det varit en mysdag och jag har inte gjort ngt speciellt, förutom att träffat Alexelo, tvättat hela dagen känns det som, och så har jag faktiskt köpt en cykel, väert ;) nu sitter jag på Dannes rum och avundas honom och Annie eftersom dom äter pizza dom jeeävlarna! Igår blev det hem till Stonechurch till faarmor och hjälpa henne och städa och fixa och lite sånt. känns bra att hjälpa till, och fick hänga lite med leon osså:) åkte in till stan och väntade mej mat och filmkväll med jerry och alla men icke sa nicke, så blev det inte, tråkigt.
imorgon blir det jobb igen, taggad som fan! ska vara ensam i butiken första ggn imrogon, men känner mej rätt säker så det går nog rätt rba.. hoppas jag iaf! :P Nu ska jag försöka välja kläder till dess, as svårt, hehe ilandsproblemet men ändåå.

Min mamma är bäst osså. var tvungen att tilläga det, shiet slår alla andra jo!








I högtalarna; Lucie silvas-It's to late

RSS 2.0