Mars 19.

Jag är så duktig på att uppdatera, puro. I så blev det det förfest på jungmansg. med grabbarna och fia. Fick hänga lite med jonte också:) vi gick på Borgen och sedan Olearys... blev tidigt hem johan va trött och drucken.   så jag satt uppe i 2 timmar för att Mattis sedan skulle komma hem från krogen så att jag skulle kunna öppna porten för han men nejnej, han hade egen nyckel in. kul. Blev mys snack om  allt möööjligt osså! jag gilla mattis. Btw? vem missade Gaby (mattis ex) på tv igår, hehehe dating in the dark, coowlt.  Blev att vakna tidigt eftersom mattis skulle upp och på innebandy cup haha ägd. värt att nämnas är ju att han blev bänkad i sista hähää!  Jag, JohanT & Fia såg som flesta matcherna där. Johan ohlsson kom också förbi en stund:)

Fia åkte hem så Jag och Johan lirade cs, Shafie och Mattis var också med. På kvällen var vi hemma vid David och Linn, där va också adam och robin med:)  gick vi till Borgen igen och jaevlar vilket bra drag! BRA JOBBAT JIMMY OCH SAMME! :D i söndags så träffade jag johan o och vi åt på tigris och tog det lungt hemma på bg:) johan kom och hämtade mej och så var vi hemma vid han hela kvällen.

På måndagmorgon så åkte vi hem till johans syster jenny för att dricka kaffe med henne och deras mamma:)
blev lunch på p18 med hansmama osså. gotti! efter det så bestämde vi oss för att hämta upp Fia för att åka på roadtrip ut till sudret!


First stop - Ronehamn!



Ronehamn.



"Knullbodi"  hemma vid johans mammas kåk i Rone:)



vafan?



Fia hemma vid Freja när vi var där och fikade:)



Johan


Gotti fika.


Hälsade på Fish&chips-mattis i fisk fabriken!



En firrefisk.



Johans gård i Näs



Oldschool snowracer hehe

Var mera ute på näs och kramade Johans vindkraftverk blandannat! fler bilder kommer upp senare:)
När vi äventyrat färdigt så åkte vi hem till Philip och Jonte för att fika och dricka kaffe:)  blev in till stan för att hänga hemma vid johan med honom och Fia efteråt på kvällen:)
Tisdagar suger alltid... iaf varannan vecka för då åker johan till båten och jobbar. suuckkss. När han dragit bestämde jag mej för att åka ut till Näs för att hälsa på Philip, Maddi och Jonte igen hehe, sov där och det blev tidigt upp på onsdag morgon. Åkte med Jonte till bussen när han började jobba typ vid 8? blöää alldeles för tidigt för mej om jag ska erkänna.

Var hemma och va med johanna, koffe och samuel hela dagen. På kvällen åkte jag med Fia hem till Vibble för att basta och dricka vin, äeg!  såg film och gottade oss hela torsdagen och spelade Wii fit och körde dans matta, snacka work out haha jäklar.  hängde där ute hela dagen för att sen bli hämtad att Alice, Ylva, Anneli, och John  när dom kommit från båten:) blev hem till Bg för att sova direkt, blev rätt sent ändån, jag och Ylva har ju mkt att ta igen ;) 

Nu ska jag och ylva bara ta det lungt hemma på Bogegatan och göra oss iordning för Alice fest ikv på Olearys!:) Ciao!

Mars 11.

I tisdags var jag som sagt med Fia och Johan på jungmansg. det var värt, som vanligt! jag gilllaa dom  två, vi har ju alltid så roligt ihop. Dom aeger. igår onsdag så hänge jag och Johan bara eftersom fia var och jobbade:) vi va och käkade vid Aron ossså:) när Johan skulle köra på louise ngt så släppte han mej på BG för att jag skulle kunna göra mej iordning inför kvällen. Johan kom och hämtade mej igen och så blev det dirr hem till han för att spela CS, fan vad kul det är asså, beroendeframkallande.

Sonny och Josefin kom och hämtade oss och Fia på kvällen så åkte vi ner till lärkan för att se Milan-Manchster united och Lyon-Real matchen. Adde, Markus och Simon ekström kom osså:) i morse tog jag det bara lungt hemma på bg med Jimmy och Samuel, gjorde mej iordning käkade och fick sjuts av Jimmy för att möta Therese på resursen för min arbetsintervju, gick bra som fan :) pratde med Annelie på Friend's också. Jobbjobbjobb. kommer bli så att jag jobbar hos Annelie och är "springare" som det heter på Resursen oc mest troligt på Fältgatan, då kommer dom alltå kunna ringa in mej när jag är ledig från Friend's, så mej kommer man ju inte kunna se mkt av i sommar, men det är bra:) njuter av min ledighet nu istället.    Efter mötet med Therese så kom Johan och hämtade mej. Blev en sväng införbi ÖB (??) och pastavagnen. Så nu ikv är jag med Jt och spelar Cs och bara tar det lungt. Nu äre Vampire diaries så att eehh.... - de äger!






Sandraälskling kommer snart hem från thai, me gusta.

Mars 9.

Sist jag skrev så var jag ute i näs, för exakt en vecka sen nu faktiskt. slänger upp ngra riiiiktigt fina bilder från förra veckan och från idag i Näs hehe livin' da dream of a lantisdfru.

 





När jag var här sist så stannade jag till fredagen då jag faktiskt spenderade hela dagen till att åka buss kändes det som. tog bussen från havdhem vid halv12, kom till stan vid ett och tog bussen ut till Farmor i stenkyrka för att hjälpa henne att städa och lite sånt. blev världens bästa  äpplepaj och grädde, min farmor hon kan hon! tog bussen in till stan och då blev det bara hem till Bg och börja göra sig iordning inför kvällen. Fick skjuts hem till Sonny och slim där också Wabbe, mattis, sandra, Linn, Fia, Ylva, Keldan och hans nya tjej var. Skulle bli en lungn kväll på Lärkan men så blev det ju inte riktigt.. hängde med Alejandro mest hela kvällen, sen kom Jimmy och han var typ död i mina ögon på lördagmorgonen.. Mattis sov hos mej på Bg så vi delade en cab hem. har blåmärke på rumpan osså, det suger.

Jag och Shafie på Lärkan:)



FIIIIIIIIAAAAAAAAAA!!!!! <3<3<3



På lördagen så kom Johan ohlsson och vi hängde efter att Mattis beslutat att han var alldeles för bakis för att festa på lördagen osså. jag och Johan O var och åt pizza på Sunes elefant, gott som faen.  Fia kom förbi på Bg på kvällen och det blev förkrök i min säng med Johan o, fia, Danne, adam och robin:) tog taxi ner till Borgen för inn. stora premiär, trevligt med trevligt folk. eftersom jag sagt att Fias ord var lag den kvällen så gick vi ner till hamnplan tillsammans med hennes tjejkompis Lovisa, Joel, Olof och John. vilket gäng. Hamnplan blev det som dagt och jag var rätt trött och sliten med det var trevligt med trevliga personer. Träffade Alex och natta osså:) Jag och Fia skulle på efterfest med Joel och grabbarna men då ringde Shafie ocdh frågade om vi ville ha skjus hem coh vi var ju så trötta så vi åkte med han hem och drog en Max drive in. Värt. Men hade ändå varit jävligt värt med efterfest i grabbarnas replokal för dom är ju så duktiga med musik.  Får ta det en annan gång helt enkelt!

På söndagen kom johan o förbi igen och han jag och fia tog det bara lungt på Bg. Blev käk på Pasta vagnen :) Johan skulle med flyget så efter det så  åkte vi alla barn och Sonny ut till Stenkyrka för att äta middag med Pappa och den delen av familjen nu när dom kommit hem från Indien :D åkte in till stan igen vid 10 och tog det bara lungt hemma:) Halv 12 så kom Johan Thomasson av båten för då skulle vi bärsaah. Rätt tidigt i säng med tanke på att taxin ner till båten kom till bg kl 20 över fem...så att eehh..

Igår, Måndag så kom mamma tilll lägenheten:) blev en lugn dag hemma på Bogegatan med lite städning och pyssel:) runt 6-7 så kom jonte in till stan och vi tog det lungt och snackade skit tills att vi skulle till Borgen för att se Shutter island på bio. Gryyym film, siieck.

Efter bion blev det att åka ut till Näs för att sussa där ute:) Så idag har jag hängt med Maddi hela dagen, gått på långpromenad tillochmed. Jag gillaah Maddi ♥



vid 5-6 hoppade jag på bussen i Havdhem, men åkte inte mer än 5 minuter innan Jonte ringde och bad mej hoppa av bussen igen eftersom han ändå skulle in till stan för att göra ett ärende. väääääärttt. Blev Max Drive in och sitta i bilen och snacka skit, jag gillare:) fick skjuts hem till Johan så nu sitter jag där med Fia och Johis och gör det vi är bäst på ;)- radartrion ffs!


Peaaace


ƒgΩ

inn.

Blev sen ingång på Munken, satt på masters svin länge eftersom vi skulle vänta på Gaby:) och ngn 40 taggare som Johan kände tog min bärsa. inte okej.   Kom ner till Munken och hade missat alla band så det sög, inget inträde då iaf:) det var trevligt fastän Ylva valde att åka hem. Blev bara jag, Mattis, Johan, Timmy, Josefine, Shafie och Gaby:) träffade Lisa Linder!!;) Blev efterfest hos Johan också! jag, Mattis och Shafie sov där och roadtripade lite i stan på fredagmorgonen . Blev att äta på Donken och där träffade vi Ylva, Lina och Maddi:)  Vi åkte hem till Bogegatan och då kom Philip förbi en stund, kul som faen. Sen på eftermiddagen så kom faktiskt Jonathan in till stan, (philips rumskompis) och vi satt hemma på bg och förkrökade lite för att sen åka till Södervärn för att se på Hemses match emot Skarphäll. Suger ju att Johan O inte spelade!! (Aka Johan i skogen) efter matchen åkte alla hem till Slim och Sonny och sen till Olearys och så blev det Hamnplan på natten. Grymt värd kväll. Gött folk som var med. 

På lördagen så tog jag och Jonathan det bara lungt hemma på bg och så blev det lunch på Etage:) jag gillare!  På kvällen så kom Petter, Ylva , Sonny, Linn och David hem till oss på och ner till Borgen för smyg premiären för inn. inte super tryck, mest soft, jag gillare. Träffade Pontus också kulkul:) Sonny och Ylva var på G så iiin iii helvete, phett. Var det ingen som tog kort på det är frågan!? blev en snabbis nerförbi Lillebror med Jonte och David också, för att träffa Johan, David O, Fanny och Aron. Taxi till BG och väcka Petter som däckat på stora toan eftersom han däckade innan vi gick ner till inn. jag gillare...

Sorry Petter ;)





Pic taken by Fia ffs.

Det här var i onsdags utanför Olearys när Johan fick för sig att han skulle kasta mej i en snödriva.
Jag gillare...... inte.

På Söndagen så åt jag och Jonte pizza från Oregano, svin gott. (förutom att Robin, Samuel och Adam tog all pizza ifrån mej). Jonte droppade mej vid södervärnshallen när han skulle hem eftersom jag skulle se hansa matchen med Ekström, Sonny och Jt. Hansa vann överlägset så vi drog hem till Simon och Sonny för att dricka Vin och folkbärs hihi:) Louise och Lunnan var också med:) när sonny kände att det var dags att sussa så åkte vi allihopa hem till Jt - hämtade Fia vid båten osså. Bästa bästa Fia ♥. Måndagen så hängde jag bara med johan i hans lägenhet och åt pastavagnen, pantade, gick en sväng på stan, in på blaget och hämtade Fia ute i Vibble. Så var vi igång igen, radar-trion -como siempe, blev en chillkväll på Jungmansgatan.

Igår blev det en rejäl sovmorgon, till 1 typ? då väckte Johan mej och Fia eftersom vi skulle till Bg och han skulle åka till båten kl2. Blev lite försening och jag missade bussen till Näs. Irriterad kommer jag hem men blev glader när mamma var hos oss:) Vi åt mat tillsammans och btw- min mama är bäst. Tog bussen ut till till Näs vid halv 4, efter evighetersevigher så kom jag fram till havdhem, Träffade SötFrejis i kiosken innan Jonte kom och hämtade mej.:) blev middag med honom och philleboy... maddi kom inte förens sent på kvällen, men det gjorde inget ;D

Idag så har jag oh Maddi bara tagit det lungt här hemma på Näs. Ska försöka fixa ihop lite lunch nu, skönt att hänga lite med Maddi! nu leker jag också hemmafru, väntar på att männen ska komma hem från jobbeeh och läggeh maat på bordeeiii!




Over and out
ƒgΩ



RSS 2.0