one week .




åkte till gotland en sväng och på tisdagen så åt jag lunch på Etage med Sandra och Fia :)♥

onsdagen så åt jag och Johan lunch med hans mamma och hans syter och hennes små knoddar:)





Efter det så drog jag och johan till gamla martebo huset, var svin kul att se igen!!


mitt gamla rum, så jäkla litet men grymt coolt!:)




spår på att det är en gammal missionskyrka:)

ängeln i takel hähä!

tog en sväng hemförbi Mamsen och Janne i Lokrume också, och mamma bjöd poå lyx kaffe:)




Innan vi åkte tillbaka på torsdagen tog vi ett varv nere i hamnen :)



åkte båten med johan, josefinfinfin och sonnyhåkan och hans tjej :)
äger att åka med johan för då får man alltid hytt, bästa!



haha snyggis ♥


fredagen så gick jag och fredrika på sittningen och va hur snygga som helst!! upp på senen och härja gjorde jag med, varfövarfövarföör, aldrig mer scenen för mej!! vad ska jag upp där och göra varje gång!! haha och inte fan vinner jag nån gång heller, fack.

sen blev det av me mösso och iväg till Sjukan och Palace, (inte konstigt att jag inte fick lyx drinkar av bartendern som fredrika fick, så som jag såg ut!!)


tihi:)♥

lördagen så hängde jag med Sonny, Ylva, Pappa, Leon och Johan :)
Och på kvällen så blev det Sjösjukan och fira Erna och Issa som fyllt år, svin värt
pappa skulle ha varit med men han mådde lite dåligt så han skrt i det. men han gav iaf presenter till tjejerna, issa fick Gotlandssnus (fläder & anis) och erna fick en födelsedags drink:)


Hittade Ouch by kokono halsbandet här i kalmar !!!!! så som jag har sucktat och längtat efter
det hela sommaren,sjukt!! det är ju så fint, men dyrt. Men de passar så bra till mina fina örhängen som jag fick på min födelsedag av jobbet.








söndagen så var vi i en sporthall borta vi giraffen :) spelefanten höhö vittsigt namn;)
Leon fäktades hela dagen och det gick sådär till en början men sen jävlar!! kommer ihåg att det bästa som fanns under den tiden jag spelade fotboll var när pappa var med på matcherna, saknar lite  det där med hallen, spela fotboll, käka korv haha. Det var kul att snacka med Leon, han är ju stor ju, sick vad tiden går fort.:)



Körde och lämnade pappa och Leon i oskarhamn på söndagkvällen och johan bestämde sig för att stanna och dra hem på måndags kvällen ist:)  idag hade vi föreläsning med annelie, inte alls bra om jag ska vara ärlig. och jag är inte den enda. Efter skolan så drog jag javi, robbe, simon och lina till giraffen och kolla på hobbex efter kläder till halloween, och sen tog jag och simon en vända på kvarnholmen.

nu måste jag plugga för ikv blire bowling me klassen på Harry's

im a friend of Harry's

De e axels band, dom äger, (lite smyg reklam sådär;)


I'm out ☮


ƒgΩ

Half of my heart.

Igår låg jag hemma och tog det lungt, så som man ska en söndag:) försökte läsa men boken är fan tung asså.. på kvällen så tog jag och Lina bussen till max för att möta upp Ullis, Hanna och Javi för att köpa mat och hyra film:) klämde in oss i ullis mini bil och åkte hem till mej och lina  i funkabo. vi såg the runaways, grym tyckte jag men det var jag typ ensam om haha! Dakota fanning har växt upp och Kristen stuwart ser ut som en transa, haha : )

Idag hade vi föreläsning och fattade fan ingenting, och jag va inte den enda direkt!! föräläsaren pratade skit fort så man skulle hänga med och lyssna, skriva ner allt OCH försöka kladda ner hennes kommentarer om allt... hann knappt skriva.. aja förstår säkert när jag läser böckerna! »är inte så sugen på att läsa den as tjocka engelska boken sen :(«

Cyklade till Norrgård för att träffa Ylva och hämta lite kläder jag glömt hemma vid henne och Sonny, träffade Issa och Erna också. Dom har hyrt sjösjukan nästa lördag eftersom dom båda har fyllt år, och det är ju då pappsilappsen kommer hit, hehe han får hänga med! Skrämma bort alla Ylvas klasskompisar, haha, som Tobbe som var med på vår födelsedags fest i somras sa “-din pappa ser as farlig ut, västa motorcykelknutten...” hah jag tycka pappa äe söjt!!♥

Adam, pappa & samuel, snygga herrarna Gustafsson:)



Pappa Leon och Malva när dom var i finland:) mys!

Nu ska jag tomma hela rummet eftersom jag åker hem ikv och imorgon kommer några kalmarhems snubbar för att tapetsera om rummet jag bor i nu hemma vid Lina:) sen ska jag tillbaka till skolan för att ha seminarum... blä  sen vid 6 tar jag bussen till oskarshamn, träffar Fredrika och sen tar jag båt'n haim ti öjn.

ciao  ¬

ƒgΩ







bilder:)


Det här var innan suit up kvällen på harrys haha, :)




fin himmel:)





Öland-roadtrip m ylva, sonny och johan :)




ett gotlandsfår mitt i ödemarken (?!?)







köpte en as cool kapsyl öppnare på Village på baronen i torsdags:)'


Och hittade den här tändaren här i kiosken brevid, när jag och Lina skulle köpa chips !!
den är BAUTA STOR !!



ƒgΩ

bazinga.

I torsdags lämnade jag tillbaka mina fina duffy skor:( dom var nå fel på typ som att det var för mjuk sula under, fastande sten under och så kunde det lossa små bitar av sulan också!! fick pengarna tillbaka för att det var en noob i kassan haha så gick till Eurosko och köpte ett par andra ist:) dom är super sköna :)
köpte en kappa från JC också, jätte fin och skön:) hade ju ingen klok vinterjacka alls så det va behövligt! känns kul med lite nytt och känns höst-mysigt:) ska bara hitta mina skinnhandskar som sprungit iväg.. :(

När jag kom hem på torsdags kvällen hade Lina bjudit över Sofia och Hanna så vi hade "sex and the city-kväll" var jätte trevligt men blev lite för sent. somnade runt 2 och gick upp vid 8 för att gå på seminariet. inte speciellt svårt men ändå, blev riktigt nervös för att prata inför alla, ursh och hu, det är verkligen något jag måste jobba med! men det är bra att jag får chansen att "träna" på att prata inför grupper nu:) gick ju inte så bra första ggn på nollningen direkt, skulle prata inför klassen och berätta om oss själva och jag blev stucken av en geting, mitt i "talet" nice. hahaha



Efter skolan frågade fredrika om ja ville följaa med ner på stan men jag orkade verkligen inte, det kanske var lika bra, har lite plugg ångest nu, låg hela dagen igår och idag och pluggade:) har läst ut första boken nu och ska börja på den andra nu "metoder i komminikationsvetenskap"

Nu har jag bokat resan hem , kommer hem 00.05 måndagnatt och stannar tills torsdag eftermiddag:) hade tänkt at dra hem på fredan men har ju lovat frediiee att vi ska på gemensamsittningen tillsammans;) tema och allt, vi ska försöka matcha varann;);) det går bara en båt omdagen till oskarshamn och sen är framme 8 så åker hem på troesdagen ist, köpte biljett igår:)'

Pappa och Leon kommer hit den fredagen också :) Leon har fäktings tävling på söndan :)
pratade med pappsen igår och Han berättade att dom ska sälja Martebo-kåken som dom har hyrt ut sen vi bodde där för ungefär...6-7 års sen? och då sa pappa att jag och ylva kan ta alla saker dom inte behöver som köksgrejer och sånt:) för det köpte dom ju nytt  till Stenkyrka huset:) väärt. ska bli gryyymt kul att åka och kolla i huset också var ju som sagt jätte länge sen vi bodde där men det är ju ett  otroligt häftigt hus:) minns mitt lilla kryp in hehe:)


Jag vill ha en Onepiece!!



ge mej ge mej ge mej...

hittade min "Kalmarhem-mapp" och hittade min lapp som jag spenderade aaalldeles för mkt tid med för att rita av planlösningen av min lägenhet för att kunna mäta och räkna hur stor den är och så målade jag ut var soffan, matbordet ska stå och så haha! snacka om att inte ha nått liv:P Men jag längtar ju såå!! i samma veva som jag gjorde det så sa jag en kväll till johan att det va 46 dagar kvar till vi flyttar in. Det känns som en evighet sen, nu är det bara 15 dagar kvar, 15 DAGAR!! tills jag får min alldeles egna lägenhet! minminmin, kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mej vis ensamheten, johan är ju bara här varannan vecka, fredrika får komma och bo vid mej;):)

 

 

Som ni ser är planlösningen väldigt speciell, haha badrummet ligger MITT i lägenheten, och så finns det två dörrar till alla rum.(förutom badrummet då) och så har vi Balkong och en fransk balkong i vardagsrummet:) (eller som timmi sa - det kanske är en platt TV man kan gå in i haha!)

 

ƒgΩ

Harrys n' suit up!

Igår låg jag bara hemma och tog det lungt:) plöjde igenom halva första boken:) på kvällen såg jag på Dansbandkampen för att se mamsen i tv en liten snabbis -"lite som Abba- men ändå inte"

Idag var det upp tidigt för att gå på föreläsningen kl 08.45. Var tungt att komma upp och riktigt kallt att cykla till skolan, hittar inte mina älskade skinnhandskar:(  men jag hade mitt älskade sadelskudd iaf;)
Sofia berättade att det var 4minus i morse:S hade tillochmed frost på sadeln :(och fotbollsplanen jag och Lina alltid cyklar förbi var helt vit av frost. Nu äre verkligen HÖST !!


Nästa vecka så åker jag hem till Öjn drar hem efter föreläsningen på måndag så kommer hem kl 00.05:) Johan kommer hem på tisdagen också!:) hade tänkte dra ihop ett gäng och gå ut och äta och festa på onsdagkvällen också! ska bli kul att träffa alla igen. Är ju 8 veckor sen jag var hemma sist. Åkte dagen efter min och ylvas 40årsfest (20+20 hähä) mådde ju inte direkt så bra dagen efter - men fa-AN vad kul de va!!










Nyss kom jag hem från skolan, bestämde med några i klassen förut att de är förfest hemma vi Sofia och sen till Harry's, kommer bli skoj som fan. Så Nu hade jag tänkt att plugga och försöka läsa så mkt av boken så mkt för att sen kunna festa me gott samvete!!

Bestämde med Lina att vi fick varsin timme att slappa och ta det lungt - "ha rast"- och sen plugga resten av tiden,
innan vi drar ikv! så just nu liggen hon och sover och jag tar min "rast" till att sticka hemförbi Ylva och Sonny för att locka håret och låna ylvas kavaj, skjorta och läsglasögon, är ju internationella SUIT UP dagen idag;) (jag är ju super international så måste ju haka på;) haha)

nu har josefine lagt upp bilder från i helgen (på Ylvas begäran) så jag slänger upp några

kom och tänka på att jonna och nora alltid skriver i sina bloggar att man måste ha bilder i bloggen och det har jag ju nu iaf , JÄMT ! HUR MKT SOM HELST.













im out


ƒgΩ

super helg :)

Nu har Johan varit här i några dagar och vi har haft det jätte mysigt:) johan kom i onsdag och då gick jag, timmi och johan en sväng till sjukan och sen till harry's med timmis kompisar:) då vare självklart Volym som gällde så det va packat med folk :)
torsdagen så gick jag, johan och timmi en sväng på stan för att kolla efter vinterjackor till mej och johan:) hittade en på carlings men kan inte bestämam mej riktigt, vill ientligen ha en kappa:) Johan köpte ett par skor, de va bra, my pick;) Visade också johan en klocka på Rum som jag har planerat att vi ska ha i vårat kök sen :) nummrena är lösa så man kan göra klockan svin stor, fylla hela väggen om man nu vill de:) coolt, sånt gilla jag

 

 

På torsdagkvällen gick jag och johan på studentpuben

med Hanna, Javi, Lina, Ullis, Angelika och Sofia

lånar bilden från angelika, men tjejerna är ju så snyggee!! haha snyggisar!

Färgade håret ännu mer rött också, såå på denhärbilden ser man ju det:)

När vi tröttnade på Studentpuben så gick vi till Söderport, första ggn där för mej, är en jätte mysig bar med live musik, hur mysigt som helst! senare på kvällen kom Ylva, Issa & Cissi dit och så kom Timmi och Josefine som precis kommit med båten från gotland:)


Fredagen
tog jag och johan det bara lungt hemma på soffan, skönt de! och på kvällen blev det förfest hemma vid Bonna & Ylva,  med dom2, Timmi och Josefine Jag och Johan:) sen drog vi hela gänget på krögers en stund. Sen så mötte vi upp Niclas och Erik (som jag inte träffat på hur llääänge som HEEElsst!!)  och deras kompisar på Bistro:) kulkul.

lördagen tvingade jag med mej Johan för att åka till Ikea för att visa köksbordet jag vill ha!  johan (som vilken kille som helst) är ju inte så förtjust i det men han gick med på det eftersom han va sugen på Ikeas köttbullar och potatismos, men icke!! dom serverar bara mos på vardagarna SICKEN OSIS!!
























Efter det hämtade vi upp Sonny och Ylva och gick på stan en stund, kollade lite jackor, hittade en kappa på JC.. hmm.. har inte råd just nu så får vänta lite ändån:) hämtade precis ut kurs litteraturen nu som ska gå på 900spänn..men som tur är ska jag och Robbe dela på böckerna så blir lite billigare iaf:) win win liksom. vi gick och fikade på konditoriet på esplanaden också, fet gott:)

lördagkvällen så gick vi på 3pars-middag (Ylva+Sonny, Jag+Johan & Timmi+Josefine) på krögers och avslutade kvällen på KM (där erik och niclas också var:) och Emelie som jobbade;))  Snajsigt!

Timmi på Krögers

Johan & Josefine på Krögers

haha snyggisar!

Timpan på KM :)

Sonny va glad på KM


Jag och johan ;)



På söndagen åkte Johan igen och jag låg faktiskt bara hemma och tog det lungt hela dagen:) åt gyros, såg tv, de äre bästa! ♥ på kvällen kom robin hem :)

Idag hade vi föreläsning och känner mej inte alls intresserad av ämnet alls överhuvudtaget, bra och lära sej nya saker men känner att det inte är något som jag kommer att ha användning av i framtiden, forskning liksom? njaa. inte min grej liksom. Och det känns som att det drar in lite på natur-hållet mer än Media. Men aja. hämtade som sagt ut böckerna och nu ska jag till affären och slänga ihop ngt att äta:)


ska nog lämna tillbaka mina duffy skor, men hittar inte kvittot..


måste Sluta skriva på super inlägget hhaha.




ƒgΩ





Lilllördag:)

Att träffa Fredrik var bra och skönt att lära känna han:) fick lite information om bla utlandstudierna som kommer vårterminen andra året:) ett halvår- måste däremot skicka in ansökan om vart jag vill åka redan nu i början av december.. hum tåls att tänka på.

Efter mötet så cyklade jag hem snabbt som vinden för att hinna duscha och städa rummet innan Johan kom kl halv 12:) då drog vi och åt pastavagnen (som äger upp den på gotland, helt sjukt, typ 50 olika att välja mellan) sen drog vi till OKQ8 för att hämta ett släp jag har hyrt och sen stack vi till Jysk för att hämta min soffa:) blev en snabbis införbi Net on net för att köpa, damsugare, brödrost, micro, vatten&kaffe kokare, naajs

Sen åkte vi ända ut till Lindsdahl för att låna lite plats i Wille och Jessikas garage. Får ju inte min lägenhet förens den 1november, inte långt kvar nu ;)


Nu sitter jag hemma vid Sonny och Ylva och dricker lite, Timmi & Johan är också här:) färgaade håret mera rött förut men mtt hår vägrar att bli rödare, tror att jag har för mörkt hår... blir bara vinrött aja, fint iaf:)
ylva bjöd precis på gulash-soppa och nu ska vi dricka -  lilllördag here we go


ƒgΩ

on our way.

nu har jag precis vaknat, sitter hemma i Funkabo och väntar på at lina ska bli klar så vi kan dra till skolan.
vi har ingen föreläsning utan vi ska träffa våran studiehandledare fredrik hertzman för att utvärdera utbildningen såhär långt och typ lära känna honom :) har ju bara träffat honom 1 gång sen första kursstarten:P

naij nu blire det dags att dra sig, ciao, idag blir en fullspäckad dag, no doubt!



Slappis.

Idag hade vi föreläsning mellan 13-16:) sen har jag faktiskt bara legat hemma i lägenheten och tagit det lungt, funderat lite över vår hemuppgift.. har tillochmed blivit lite sjuk :( men inte sörjer jag för det!! för imorgon kommer johan :D yey,  ja älskar ju han:)

ylva och cissi hänger lite i min soffa inne på jysk ;)


visst är den fiin!:) <3




ylva på våran roadtrip på öland med johan och sonny:)


ska färga håret mera rött nu i veckan,
på den bilden ser jag ju inte alls röd ut, lite ba.






Ylva, när vi gick och åt på Olearys med våra män!!;)
hennes ögon ser lite lustiga ut dock, försökte mej på
att få bort dom röda ögonen :P:)



Jag och johan pratade om att dra till Malmö på tordag för att se Volbeat, men det blev så snabbt inpå, får se vad som händer.. hade varit lite riktigt kul att se:)  en liten roadtrip hehe:)

Volbeat - A Broken Man And The Dawn




ƒgΩ





Bosatt i Kalmar

Nu är jag bosatt i Kalmar. Har bott här i 5 veckor nu och tiden har verkligen flygit iväg!! bor tillfälligt hemma hos Lina i klassen och med hennes pojkvän i Funkabo, det funkar bra. hähä. Tentade av första kursen i lördagsmorse -Nyckelbegrepp. det var mkt tid på bibban och mycket plugg sista veckorna, men det känns som att det gick bra iaf! så irriterande att man inte får veta resultatet förens 2 veckor efteråt, men det blir spännande att se det går! Efter tentan så gick jag på stan med Robbe, Christian och Simon och jag köpte ett par Duffy skor på Skorett:) och en jätte stor och mysig halsduk från Indiska!:)  sen gick vi och åt grekisk buffé på kvarnholmen, Lina och Nicole var också med:) när jag sen senare gjorde mej i ordning för kvällen så kom johan och överaskade mej helt plötsligt!, hans jobbarpolare skulle tydligen till Kalmar och kolla på ngt hus så Johan följde bara med och var med mej i 3 timmar typ hehe !:) as värt! På kvällen så var det "tenta slask" för att fira att tentan va klar, första ggn sen nollningen alla i klassen var samlade för att festa!:) vi gick på kåren och det var roligt som fan!












Igår (söndag) så åkte jag och Ylva hem till Cissi i hennes klass med ylvas kompisar för att äta "american pancakes" var svin mysigt!! sen tog vi med oss Cissi för att gå på jysk och köpa MIN SOFFA * (!!!!)och för att gå på ikea och handla massa saker till ylva och sonnys lägenhet, hittade en massa snyggt!!

*

 

 

Idag (måndag) så började vi vår nya kurs Det vetenskapliga rummet, vetenskapligateorier pratade vi om idag. känns fortfarande rätt luddigt, men blir väl klarare sen, saknar vår tidigare föreläsare Örjan lite! haha.

nu ska jag gå till grillen och köpa gyrooos ♥ för att sen ge uppgiften vi blev hemskickade med idag ett försök.. hmmm....

 

 

(På onsdag kommer Johan hit och så kommer Nicklas davidsson och Erik fohlin hit på fredag, de blir kul!)

 

 

ƒgΩ


RSS 2.0