hej hej jag mår bra.

mamsen allt är bra med jonna och så nu, och hon mår hur bra som helst så ngt fotbollsförbund och sånt behövs inte väl? 

I förrgår så vad jag nora och alice och såg på Madrid vs ngt lag från Bilbao med joel & andy på ngn bar nära joel. det var najs åt en as god bocadillo de atun. yeah (Y).
och igår eftermiddag så kom ekonomi gänget från donner till skolan OMG shiet så kul det var  att träffa dom, vi gick ett stort gäng till plaza d' espanya (diooos vad långt) och så sprang alla åt olika håll så jag och nora drog med oss Johan (<3) Jesper, Emil, Siggelito (Andriiias) , Alex och åt glass namnamnam<3 sen kom jonna och alice, vi chillade och sprang in på new yorker och grabbarna shoppade som fan, och ojoj vad skulle andreas göra utan Frida shopping mästarN' - de nada andreas!

på kvällen var det fotbollsträning med La vileta, jag var faktiskt riktigt kass på skott tråningen men det gick bättre när jag fick välja lag och vi körde träningsmatch - Marina, Delia, Jolanda, marinas lillebror och jag . yeah super teamet. Kenny, Joel, Andy och Robles var och såg på träningen och frågan är vf jag alltid blir nerväs när dom gör det? jooooder !

så nu är det nästan helt bestämt att den efterlängtade matchen mellan spanjakerna och fotbollsgrabbarna från gotland PITOTES vs CHICOS SUECOS, antagligen spelas matchen på söndag då vi har tillgång till en gräs plan(konstgräs) börjar lektionen nu CIAO!

ja mamma, jag stod för det mesta i bakgrunden och blev inte skadad.

i söndags var det fotbolls match i alcudia.... och jag kan säga att det ..ehm var en annorlunda upplevelse.
Jonna dog , Nora fick ont och jag spydde ?
matchen var jämn men vi lyckades få första målet , av Tathi . Under hela matchen speldes så ganska fult mej jag kom undan oskadd iaf, vilket inte nora och jonna gjorde , bara för att dom är blonda haha. Men värst var dom ändå mot Vanessa , shiiiett dom spelade as fult . så tillslut ganska långt in i andra halvlek och vi hade ett mål till gjort av Delia (eller ska man säga Kathi? , hon är avstängd så hon spelar på falsknamn - spanien asså.)
helt plötsligt så är det en mongo tjej i alcudia laget som sparkar Vanessa i bröstet och domaren stoppar matchen - såklart, men Vane ligger typ och gråter/skriker av smärta och då ger domaren mongotjejen i andra laget rött kort, och allt blir lungt ett tag men så helt plötsligt springer mongo tjejen och ska sparka på Vane när hon ligger ner och helt plötsligt börjar alla slåss ? WHAAAAT ? en tjej slår jonna på hakan och jonna slår tillbakapå den jäveln (yeahyeah go jonna) och så börjar alla tjejer mcuka mot allt och alla. ja mamma jag stod för det mesta i bakgrunden och blev inte skadad. våran målis och marina var helt galna men helt plötsligt kommer publiken ner och skit. alla tränare och alla "icke mongo tjejer" stoppar allt och det lungnar ner sig. domaren ger Vane ett rött kort osså. och så ska vi fortsätta spela? eeeh jag var fan rädd det kan jag inte neka till. tjejen på min och noras kant var retard osså men jag visade vart skåpet skulle stå. ylvish and fritchys way - with the aass. nej men det var en hård men jävligt shysst tackling med axeln så det var okej, hörde hur hon mumlade något om - numero siete blablabla (antagligen - nummer sju jag ska ta henne) muhaaha. matchen är ganska lugn med tanke på avr dom hänt innan men sen så är det en jävel som armbågar jonna på hakan( samma ställe där hon blev slagen?)så att hon typ slår i huvudet i en annan tjej axel. hon vinglar om kring och tillslut fattar jag att det är ngt fel.. springer fra till henne och domaren blåser av igen. vi sätter jonan ner och hon yrar som fan och kan knappt andas och kan inte se något, nu har alla tränare (inkv andra lagets tränare, han var till mkt hjälp, tack) och ingen fattar ngt? hon bärs av planen och yrar om att hon vill spela iaf - hon kan knappt slå upp? eh cp jonniiiz<3 matchen slöt och vi van med 2-0 yeaah
La Vileta fo' life . efteråt blev jonan snurrig mest hela tiden och fuck jag grät och spydde och skit. men mådde allmänt bra efteråt. jag är en mes jag vet ,mne när man får se en bästa vän må sådär dåligt så blir man rädd. iaf jag. <33333 jonna mådde bättre på hem vägen iaf, hon hade tydlige fått en hjrnskakning, Do'h!

Jaappp<3

 ehm jao. jag kan berätta lite av vad som har hänt dom senaste veckorna för jag är juh så jäkla kass på att skriva här,
förra vecka hängde jag med jonnis mkt och hennes familj och vi var på stranden och jag och jonna tog årets första dopp på Cala major, <333
 en kväll var vi ute med the spanish boy och firade jonnas 18 årsdag, allmänt lngt kväll men riktigt kul hade vi!
dagen efter så blev jag, alice och nora hembjudna till jonnas föräldrar och hennes pappie lagade SJUKT god mat åt oss , har inte ätit så god mat på riktigt länge, :) 
igår var jag hemma hos jonna och vi pluggade ute i solen och jag säger bara - jag älskar mallorca!!
<3333
igår så var det sista kvällen som jonnas föräldrar var här så jonna följde inte med oss ut. men hon var med på träningen på kvällen. och efter den hade vi sjukt bråttom eftersom vi skulle äta tapas på en resurang vid plaza juan carlos,  med cristel , as mysigt, sen drog vi ner till hamnen  - utan jonna. och träffade killarna och hade kul. vi gick inte in på titos så vi chillade i hamnen och hade kulkulkulkulkul.! <3  idag är det match och vi ska spela i alcudia!OMG på andra sidan ön what the fuuuuck!:( ska möta laget snart.

 johan, jesper och emil och alla grabbar från gotland komemr hit idag och jag ser fram  emot det som fan,! plus att att vi har fixat så att  andy,robles,pedro,joel och dom grabbarna ska ha en fotbolls match mot dom sveska killarna från sp klassen HAHAHA FYFAN vilken match !!!!
 andy säger att han ska raka av sig håret om dom förlorar, haha dom är helt bestämda på att svenskarna inte har en suck mot dom, hahaha i morgon ska dom spela tror jag <333333 seriöst ganska konstigt  faktiskt detär som att mitt liv hemma och mitt spanska liv möts eller krockar, fett knaas, nej nu ska jag byta om till matchen !
lycka til Fridiis!

LO SIENTOOO !

jag vet jag vet jag vet, jag är OTROLIGT kass på att uppdatera bloggen, that's life.

vart ska jag börja ?
ehm förraveckan har det hänt så mkt att jag verkligen inte vet vart jag ska börja eller om jag kommer ihåg det så komemr jag inte ihåg när var och hur det hände. jag kan berätta att jag har umgåtts med Andy, Joel, Pedro, Jonna, Robles, Alice och Nora en jävla massa  - det är najs. vafan jag trodde verkligen itne att jag ens skulle kunna blir kompis med några spanjorer, men herregud jag säger bara att det kommer vara några deprimerade JonnaAliceNora&Frida som åker hem med gotlandsbåten 31 maj. :( kommer sakna grabbsen som fan. 
men ska fan se till att dom komemr till gotland i sommar. yeah DET hade varit najs om ngt <3 

I tisdags så var jag i skolan och hade idrott och yraade, hade lektion för små kidzzeen - öh jävla snobbar asså.
efter skolan så stannade jag och latade mej med jonna och jonte . sen droh jag och jonna hem till henne eftersom hennes föräldrar är här på mallorca och hälsar på, (men inte skulle komma hem till lägenheten vid porto pi förens 8) coh hon skulle vara ensam så länge så vi bestämde oss för att sola vid deras pool. men fuckit klockan var runt fem när vi kom dit så det sket sig. vi gick ner till porto pi,(tar 5 minuter dit bara , bästa läget i palma ?) kolla lite, chillade lite och var allmänt schöööna. Vi gick upp till lägenheten och duschade och lagade mat till jonniz parents och syster. gjorde oss i ordning och yrade un poco. Sedan tog vi bussen till son moix och skulel byta om hemma vid jonna men inte det neeej, alice och nora hade redan gått hem till andy fuck. så vi får gå dit - jag i shorts  klockan var 10/11 någonting?  ah fuck fortsätter skriva senare. hahahha sorry.
 

ehm jag aer beest.

Igår gjorde jag ingenting, behövde inte åka till skolan eftersom som andra i klassen läser estetistverksamhet och det har jag redan gjort så jag får sovmorgon? nix inte sån tur nej, städerskan kommer 8 på morgonen och ska städa varje onsdag, wwwwhaaaattheeefäääck. :( stackars mejii.
Men jag gick upp och gjorde ingenting. sen åkte jag till jonna och alice och gjorde ingenting där istället, det var najs.
Runt 5 så mötte vi Robles och Joel utanför Andis hus och gick tillsammans hem till Gaby, där spelade vi tv spel och hade allmänt kul :) sen drog jonna och nora till träningen och jag och alice stannade kvar eftersom hon inte ville träna och jag var smart nog att glömma fotbolls skorna i skolan :( runt 9 gick vi allihopa och såg när robles och jull spelade match, dom förlorade men det var kul att se, och Pedro kom diit, :):):) sen tog jag och nora bussen hem.

idag har jag haft projektarbetes tid och spanska lektion. har hänt lite grejer så är helt ofokuserad och tänker på annat hela tiden, jag är säämst. Nu skulle jag ha haft engelskanationellaprov men det sket sig eftersom vi inte har fått proven hit till mallorca hahaha , locoooos! så nu sitter och jag försöker kämpa mej igenom spanska läxan och väntar på jonan och alice. ska hem till Joel sen, wiiie - kulkulkulkuuul

.

i fredes så hade vi en lägenhet för oss själva eftersom noras föräldrar skulle bo där men kom inte förens lördagen så nora var tvungen att sova där ensam så jag jonna och alice bodde där med henne, beställde hem pizza och mysade, <333  En kväll gick vi hem till kenny och var med grabbarna där,  fiesta loca! <333   på söndagen hade vi våran fösta fotbollsmatch med La vileta fotbollslaget och tränaren satte mej och nora på mittmitten till en början, asså seriöst hade jag aldrig satt två nybörjare på mitten, men det gick jätte bra och jag är nöjd med min insatts, spelade hela matchen utan att byta, och fuck vad varmt det var- jag blev fan solbränd. eh whatthefääck.?
idag i skolan har vi varit på en spansk skola  ( där sammy går, haha) och det var riktigt kul, fick lära känna några normala spanska tjejer. efter skolan så åkte vi några stycken hem till Per och fickade NAJS! <3
nu ska jag snart springa till fotbollsträningen och vara riktigt bra. eftersom killarna kommer och ser på. åååh, nervöös.




<333

helgen.

oj nu har jag ju varit kass på att skriva,.

Fredag: var ute med Jonna, Alice och Nora + killarna ( Andy, robles, joel, sergio, Gaby /"micke-killen", "lång-killen", ruben, "blondin-killen") och ja, hade otroligt kul, kan nog säga att det var den roligaste kvällen sedan vi kom tillbaka till Palma:)
Lördag: så hängde jag hemma vid Nora och lejkte med henne. Sedan drog vi hem till Alice och Jonna. Vi såg på killarna när dom spelade match, frågan är vf inte Robles och Andii spelade, xdxd hahaha.  Deras lag vann och nu får dom gå upp i serien nästa år, yey! och när vi stod och pratade med andy, dvärgen och Joel så kommer det fram en seriöst hög kille och säger ngt till dvärgen och killarna skrattar lite och den höga killen försvinner. men helt plötsligt kommer den höga killen från ingenstans och ska slå dvärgen och feting dramat sätter igång. Joel och andy försöker lungna ner killen, medans dvärgen (okej han är inte dvärg , han är bara ovanligt kort) springer efter en polis, som ehm, stod bara en liten bit bort, frågan är vf, men han var där iaf. Polisen snackade med killen och allt blev som vanligt, aaaaaaah , shiet jävla spanien asså. 
Efter det gick vi  hem till A och J ett tag, och vi började se hur allt folk började parkera sina bilar - öööverallt! mitt i rondellen, seriöst xD vi gick in på stadion och OJ vad full den var, herreguuuud och då insåg jag verkligen hur maffigt det var jag skulle se en av världens kändaste fotbollslag- live !

REAL MADRID - R.C. MALLORCA

matchen var as kul och vi var väl lika galna som spanjorerna, ASI, ASI, ASI GANAR MADRID !

Söndag: kommer typ inte ihåg vad jag gjorde, träffade grabbsen på kvällen iaf , och så missade vi sista bussen som går vid 10, så jag och nora fick skjuts av kenny och Andy till Plaza d' Espanya, - HOLY CRAP! okej att nora kunde vara lugn på kennys moppe, men wtf, jag kände att en Andy +en motorcyckel+en livrädd Frida inte var en så bra kombination.
Men det gick jätte bra, jag var skit rädd men det kändes ändå tryggt med andy, har inte åkt motorcyckel sedan olyckan i Indien - jo det var typ 2 års sedan - men man får vara mes ibland.

Måndag: då var det skola och vi hade historia/ samhälle hela dagen. men övedrivet mkt plugg blev det ju inte:) på morgon kommer det dit en man som heter Lasse siggelin, (först reagerade jag på hans namn, kunde inte förstå riktigt vf) och en tjej som heter Bea, hon ska bo här på Mallorca med hon i någon månad , kul ! Lasse berättade lite om Hassela eftersom han är the boss of the boss. intressant och kul:)
på rasten kom jag på vf jag kände igen hans namn . - för länge sedan så var jag tillsammans med Victor som bodde på Hassela, tors gård. Och en gång minns jag att jag nämnde för mamsen att jag ville att han skulle sova över hos mej i lägenheten och så hade hon sagt.
 "- hehe, jo jag känner ju Lasse Siggelin så jag kan ringa och snacka med han, tihi"
jag frågade om han kände mamma och han fattade direkt att jag var hennes dotter, :)

På eftermiddagen så fick vi en uppgift att gå ut på stan och kolla oss omkring, ta foton och berätta om Palma, ur ett historia/samhälls perspektiv. Det var as kul, så jag, alice, jonna och nora hoppade på första buss till plaza cort? ehm har för mej att det heter så. sedan sprang vi vidare till plaza d' espanya och satte oss där och kollade på folk som gick förbi, hittade en enormt skän kille som smilade för våran kamera - utan att vi frågan om det? xD efter ett tag så ser vi två killar som smyger som fan, med tidning framför ansiktet och allt. vi tänkte att dom smög på ngn annan . men hela tiden så komemr dom närmare oss, herregud. Sen händer det sjukaste det stannar en kille/man ngra meter bor- MED GYLFEN ÖPPEN !holy crap.,han hade inte kalsonger på sig så hela hans "härlighet" syntes. Då trodde vi att det var ett spanskt "Punked" eller nått. men smygar-killarna hade nu kommit så nära att dom satt brevid oss på bänken. ehm killen med gylfen öppen försvannoch efter ett tag försvann "smygar-killarna" också ?.

På kvällen var det fotboll träning men jag orkade verkligen inte vara med. bestämde mej för att förlja med och se på istället. slänger iväg ett sms till Joel,  och så kom han, Andy, Robles och Pedro (!?)  dom såg på träningen med mej och nora gjorde FEM måål ! way to go, man!


fotboll

Igår var det fotboll igen och killarna var och såg på, herregud, .. jag tror nog inte att jag har varit så nervös - någonsin. Jag ville verkligen bara springa och gömma mej. OCH jonna den jäveln satt på sidan med grabbarna och såg på, aaaah.  Gjorde bort mej som fan, sprang ner tre konor sammanlagt och sen på skott övningarna ville jag bara lägga mej ner och dö, min otur lossnade iaf när vi började lira träningsmatch, glömde bort att killarna var där och spelade någorlunda bra:)

Och juste Alice var och såg lagets förra match i söndags och domaren var dum i huvudet och tjejerna drog på sej 6 röda kort, eeehhhwhat? så nu vill dom att vi ska vara med och spela, jag som inte spelat på 3 år och jonna, nora och alice som inte har spelat ngn match någonsin, shiet.
men ngn gång måste juh vara den första men den här matchen som är på lördag är vi 11 precis,OM vi nu är med, 
SJUKT !
 aja ska plugga ska skriva  en  bokrecention på engelska  suck.
  

Fútbol con equipo.

I måndags spelade vi "fotboll med laget" igen och oj - OJ jag kasnke gjorde snyggaste målet- någonsin, kasnke tur. men oj vad glad man blir :)

och igår så var vi i ksolan och sen drog jag och jonna till stan och som jonna säger - QUE FUCKING PAAASA ?
var på HM ,  och så gick vi och skulle prova kläder , och när jag kommer ut så säger tjejen som ger sånna lappar ni vet, så att dom vet hur många kläder man prövar. hon stannar mej och frågar i vilket omklädningrum jag bytte om i, jag visar glatt vart det var ,i förhoppning att få gå och handla mina sccchnygga kläder. Men nej . inte det nej, ,hon hittar en lapp som alla örhängen sitter på när man köper sitter på. ehm hon snackar en ,massa på spanska och vi står som frågetecken jag och Jonna. Då rinegr hon til en annan tjej och en vakt. jag blir fett nervös och fattar inget. jonna blir istället fett lack och säger hela tiden, herregud är det här ett skämt.
jag märker då att det kommer fler och fler som ställer sig och vill prova kläder och iaktar hela händelsen. ... vi fattar fortfarande inte vad som händer tills att hon pekar på mina örhängen. oh shiet hon anklagar mej för att ha snott dom, köpte dom på HM på gotland - för minst ett år sen. dom avr typ rostiga och allmänt gamla men icke.  det slutar med att dom TVINGAR mej att betala - för mina egna örhängen.. feett lack blir man.

Jag och jonna gick ut och satte oss på en bänk och surade. Jonna skrek lite, som ., TODAS RACISTAS  !
ehm. jaaah. Hon blev osså sur. 40 spänn fattigare gick tog vi bussen hem.

när vi komemr hem till Son Moix går jag och jonna sura och med skavsår och haltfot bort till Donken och möter Alice och Nora. blir glad igen när vi ska köpa glass. blir besviken när jag kommer på att när jag beställde var jag helt inne på att komma på vad kola heter på spanska, och glömmer helt bort att jag ville ha jordgubb på min glass. suck, blir ännu mer LACK när jag går till baka med alla glassar till tjejerna ,och spiller ut allt över hela mej sj och min nya tröja . suuck.,

skit dag var det iaf. men drog och såg på grabbarnas träning, och blev glad, fick träffa min favvo:) Joel och Andy gjorde två mål var. way to goo!
 
nu ska vi till Porto Pi , ciao!

RSS 2.0