S02E15

nu har jag precis kommit hem efter några timmar i skolan och på bibblan, var tvungen att sticka förbi och fixa till rapporten till grupparbetet för att sen lämna in de :) Var med Lisa och Anna på bibblich och fick inte så värst mkt gjort men lite iaf ;) blir heeeldag imon från halv 9 till 8... tenta på torsdag;)

Nu ska jag äta potatismos och fiskpinnar♥ och se ett avsnitt Weeds, sen ska jag skypa med älsklingsJohan för att sen spela badminton med Ylva, Sonny och Timmi.


Anna vill tipsa om en språkresa i Finland! och de e hennes polare som sitter i köket ocksååå
http://www.youtube.com/watch?v=YlObmts0ylE

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

oj oj nu har veckan bara flygit förbi:) i tisdags så pluggade jag på bibblan i några timmar för att sen åka hem och städa för att Johan kom hem på kvällen efter en vecka på båten. Jag struntade i badmintonen för att överaska han eftersom jag annars brukar komma hem en timme efter han då :)♥

onsdagen så åkte jag, Johan och Per the bear till Table 20 för att äta lunch. Jag stressade till bibblan efteråt för att inse att ingen i min grupp var där ännu hehe. Var på bibblan i några timmar och fixade iordning det sista på min del till Grupparbetet.

torsdagen var det föreläsning som var dööödeeen. Och så hade vi ett gruppmöte efter för att stämma av lite. På eftermiddagen kom Lisa och Mirjam hem till mej och Johan för att plugga men det blev inte så mkt plugg faktiskt hehe. Blev istället lite öl och så översatte jag också Petter och Björns låt -Häromdan för dem, hihi. 79 039 visningar på Youtube nu, helt galet.

fredagen så åkte jag ner på stan med Lisa för att går på stan lite, Ullis va också med:) vi fikade lite på Baronen också namnam. Vi fnissade lite åt "Sveriges snökaos" eftersom det var super soligt men det skulle vi inte ha gjort... helt plötsligt så gick det inte ens att köra, gå eller se ngt... vi tog oss till bibblan för att skriva fördigt våra CV och skriva ut dom och så:) Lina kom och vi tog en sväng förbi Maxi. Jag han inte ens upp i lägenheten innan vi skulle hem till Ylva och Sonny för att äta middag ett gäng, fisksoppa me vitlöksbröd MHMM! På kvällen kom Lillbadde Adam och Matte så vi drack lite öl och snackade skit:)

I lördags så stressade jag ner till Slottet för att gå på 5000jobb-mässan där med Lisa, Lina och Linnea :)
Mässan var inte aaaalls som jag trodde att den skulle va, men det va kul, det va som speeddateing typ. Man fick gå och prata med företag i fem minuter ungefär och berätta varför just jag är så bra -.- hade fan gett vad som helst för att jobba på Söderport asså, ska be Issa om hon kan rekomendera mej eftersom hon har jobbat där förut, hähää ;) så jag stannar alltså kvar här i Kalmar över sommaren så det ska bli spännande!  Öland på midsommar då ju, WHOPWHOP. Midsommaren på Öland 08 va den bästa evvaaah.

Efter mässan så kom Ylva och hämtade mej, Johan och Timmi eftersom Sonny och Adam kirrat hamburgare, värt. Sen blev de bowling på Harrys me hela ligan, Issa, Cissi, Erna och Ernas pojkvän va också me:)  Sen stack vi allihopa hem till mej och Johan på klockhus för fiest! :) va grymt kul, Lisa hade några polare me sig och det är alltid kul me nytt folk:) Några stack till Palace men Jag, Adam, Melody, Ylva, Timmi, Hanna, Mirijam och Cissi drog till The Rock;)


Jag och SötMelody på The Rock, (Melodys bild)


Jag med "lammfrillan", fick en locktång av Johan i alla-♥-dag present hihi (melodys bild)


Igår (söndag) så var jag hemma vid Ylva och Sonny med dom2, Adam, Timmi och Johan och åt pizza, spelade kort & snackade skit, tog det allmänt lungt ba:) På kvällen så var jag bara hemma och kramade på min älskling och vi började se på TV-serien Weeds. Den e väl bra men slår fan inte Californication iaf hehe.

Idag är det allahjärtansdag och Johan har precis åkt iväg för att jobba en vecka :( imorse var jag i skolan föratt redovisa vårat arbete. ka-ta-strooooof!! alla i klassen sög tycker jag hahahaha, men det är okej♥. Jag stack ifrån skolan lite tidigare för att få extra tid med min älskling på självaste kärleksdagen ju ! :)

Vi tog en sväng förbi siba för att köpa webcam (skypeskypeskype) och handla lite mat:) sen drog vi till baronen för att äta lunch på Le Croissant, och handlade lite smått och gott till mej hihi :D var super  rea på Ur och penn så shoppade loss på as fina grejer för sammanlagt 120 kr nånting, 2 hansband, 2 armband och 2 örhängen :) lucky me ;)

(blev faktiskt nagelack också eftersom någon på festen stal mitt nya nagellack och eyeliner :'( hann inte ens använda de en endaste liten gång...)

Var också införbi Village, (en av inredningsbutikerna på Baronen) och då frågade jag hur de var med sommarjobb och så, och då sa honfaktiskt att jag gärna skulle komma förbi med mitt CV någondag hähä, hade varit jätte kul att jobba där, har ju köpt min super snygga kapsylöppnare där:)

Efter rundan på baronen så åkte vi hem och mysade hela eftermiddagen, kom på just att vi glömde skrapa våra kärleks lotter :( så nu ska jag skrapa kärlekslotter och lukta på mina rosor i min ensamhet, snart Topmodel ;)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

fg♥☮

S02E07

Det har varit en fin helg med fina människor :) I lördags träffade jag som sagt Alice, och hon är ännu tjockare nu hehe:) vi åt glass, såg film och snackade skit i några timmar.
På kvällen hade jag one man party hemma hos mej, jag och vinet, partyparty! Tog bussen ner till stan vid 10 och gick på förfest hemma hos Johan Falk (cool kille, coolt namn) där va Ylvee och Sonny också, så det va trevligt!








Ylva och Sonny var lite fylle i hatt'n så jag mötte upp Ullis, Hanna och Sofia och gick till Sjukan me dom:) Träffade också grabbarna grabbs i klassen lite snabbt och Simons flickvän Lisa som är så trevlig:)

Tjejerna skulle på efterfest i Norrliden (:O) så jag hakade på i tron om att det skulle vara närmare med taxi hem sen (vilket det verkligen inte var) så där satt vi brudar i Norrliden och spelade TP på morgonkvisten hehe rätt värt ändå, blev lite sent men det är smällar man får ta:)

Igår (söndag) så blev det lång sovmorgon och lite plugg hemma. På kvällen när hungern börjare komma krypande så bestämde jag mej för att laga lite middag - något som går snabb och är enkelt, lat som man är, så det blev korv i ungnen som jag faktiskt aldrig varit så förtjust i, och potatis, tomat me ost på,  majskolvar och broccoli mhmm och så lite gräddsås och chillibearnaise på de, yumii!


 

Somnade alldeles försent igår, efter 2. så det var tungt som fan att komma upp i morse, har dock aldrig varit så snabb haha, med tanke på att jag gick upp ur sängen lite innan halv 9 och duschade och var i skolan vid 10 över 9 nångång hehe.

Har grymt svårt att sova när min älsklings Johan inte är hemma. Vet inte alls varför men ligger vaken hela nätterna :( men imorgon kommer han hem! Ska bli mysigt som bara den! Och snart ska vi skype'a, fan vad skype e bra, VARFÖR har jag inte använt det innan!?

Om man tänker att jag och Johan har pratat i telefon (mellan telia och telenor) i en timme varje kväll, varannan vecka när han har varit på båten och har gjort det sen 1a november... mycket mycket pengar - helt i onödan!

aja, nu ska jag plugga lite innan johan "ringer", och sen äre Top model. :)


fgΩ

S02E04

Idag har det varit en skön dag:) tog sovmorgon och lagade en god lunch till mej själv, kyckling:) jag har bara tagit det lungt och jobbat med min del till grupparbetet. börjar bli stressad fast det fortfarande e två veckor kvar :) Just nu sitter jag i vårt underbara vardagsrum i min sköna velourdress och skriver över alla anteckningar från organisationskommunikation till datorn, känns som att det aldrig tar sluuut! tacka gud för min underbara playlist på min spotify (eller egentligens johans hähä, premium woho), bra musik gör allt mkt lättare :)

Funderar starkt på att kanske hitta på ngt ikv, men frågan är om jag pallar ta mej ur min varma lägenhet, verkar ändå inte som att någon ska göra ngt ikv, alla verkar spara på sig till imorgon:) Men jag är super sugen på att kolla "nya" studentpuben faktiskt, dom har renoverat lokalen och ikv så jobbar Mathias ifrån MEM,  han är alltid så glad! :)

Imorgon så ska jag iaf hem till mamma Alice, som btw föder om några veckor hihi känns otroligt overkligt men helt underbart, alice kommer bli den bästa mamman i världen, no doubt!♥ Hon och John har precis flyttat så jag ska komma och kolla nya lyan, måste ju uppgradera nu när det kommer en till!

Tiden går så fort, på Mallis-tiden var vi 16 och hade minsann inga tankar på kids, hehe :)
inga tankar på  högskoleutbilning heller för min del ;)

Juste, värt att nämna är att dom har isplogat (säger man då?) hela vägen på min gata så vi slipper all satans is på vägen!! LYCKA! så igår cyklade jag till skolan första gången sen snön kom.

Tänkte att jag slänger upp lite bilder på min lägenhet, för er som inte sett innan. Bilderna är lite gamla så har inrett med massa nya prylar men ändåå :)



Johan framför datorn, inte en så ovanlig syn hihi♥






Nu väntar anteckningarna!  återstår att se om det blir någon utgång, men jag vill nog bara sitta här framför datorn och lukta på blommorna / fridinand

I'm out, ☮

S02E03

Igår (onsdag) var jag på Söderport med några i klassen och åt middag, hemskt mysigt och trevligt (såklart;)) och så kom det på tals om bloggar och kom fram till att jag ska börja skriva igen, återstår att se hur det går med det ;)



Vi började prata om utlandsstudierna och jag insåg att jag är lite vilse i mina planer! Jag ska våren 2012 läsa ett halvår utomlands, var mkt därför jag valde just min utbildning som jag läser i Kalmar; Internationell kommunikation. Just nu ser det ut som att jag ska åka med ISEP I to I till Amerikkatt! men har ju också pappsen och gänget i Indien nu, och dom kollar lite skolor åt mej i Delhi och i Goa :) spännande spännande!

-Stackars mej som kanske blir tvungen att spendera 6 månader där, hähä ;)

I tisdags så träffade jag min käre gamla vän Nicklas Lidii från hbg, fikade och snackade skit hemma vid Ylva:) var jätte kul att se han, har ju inte träffats på ett år typ:) På kvällen så spelade jag badminton med Ylva, Timmi och Sonny. Någongång ska ja goch ylva minsann spöa grabbarna, iaf ge dom lite motstånd ;).

Idag har det varit föreläsning 09-12 i Organisations kommunikation som är kursen som jag läser för tillfället, nu ska jag börja med min del av grupparbetet... om jag orkar...först pasta carbonara! MUMS!


juste, måste ju visa min rosett sen igår också ;)
fgΩ

RSS 2.0