På senaste.

Nisseviken, ylva är manlig och svetsar.


Resultatet


Vinge och sonny i nisseviken.


gotti.


Solnedgången i Ar, dagen innan midsommar..


Soluppgången natten till midsommar.


Mattis kissade på sig.



snoppen och johan.


soluppgång.

:)


midsommardagen i Blå lagunen.


hela ligan.


jag och min älskade sambo. Eller kombo (kompisar och sambo;)


blå lagunen.


eftermiddagsmys.





midsommarfiest.


:)


snygg simon!


bakishäng



var på wallers med bruida.

24de. -oh snap

Vi förlorade matchen i måndags , men det var lugnt dom var riktigt duktiga :) är ändå nöjd med min insats och det är ju det viktiga! I tisdag så gick  jag ner till stan dra en snabbis på donken för att sen jobba med Jonny nere i herrbutiken:) gick hur bra som helst, fick vara ensam nån timme tillochmed:)

Efter jobbet så följde jag med Jonny och hans två polare andreas och tobias:) Vi såg metallica live på roxy bion, inte för att metallica är min grej men det var ändå fet-trevligt sällskap så det var värt! och  så sprang vi in till Texas longhorn och varvade med öl och mat:) så blev det en sväng förbi munken också:) alex körde mej hem, snällis. igår onsdag så tog jag en körlektion och lunchade med niclas davidsson.

Och så  jobbade jag nere på herr igen med Nisse:) trevlig prick. var lungt i butiken, var väl för fint väder för att gå på stan. Efter jag slutat så gick jag hem till jungmansgatan och tog det lungt, alex och marcus kom förbi en snabbis:)  efter 9 kom Mattis och johan hem :D  tätt inpå kom Samuel, Jessica, Fia och Dennis, samuel fyllde 21 igår:) vi tog en taxi ner till munken där, aron, simon, david, josefin, marre och linn satt:) sussade hemma vid Fia på mystigen eler vad det heter. i morse runt 11 fick jag hem till johan fölr att byta om och åka ner på öster för att gå på stan med Mattis johan och david. åt donken. fetgott. åkte hemförbi hemma på bogegatan för att packa lite som jga behöver ha med mej till Ahr. där vi ska vara över midsommar! ska snart packa klart allting, ska bara ta ett bad först sen åker vi ut redan ikv! kommer till stan på lördag kväll för att fira Louise som fyller 25:D ciaaaooo



Minisemester till Nisseviken.

I Torsdags så spelade jag kubb och gick ner till Wallers för att ta en öl med Simon Ekström, Sandra, Fia och Johan, var jätte mysigt. Och så gick jag, Johan och Simon till Munken också:)  På fredagkvällen så var vi ett gäng hemma vid David och Linn:) Jag gick hem till Johan när dom andra drog på krogen, eftersom jag skulle jobba på lördagen, var rätt sliten ändån så det var lugnt!  

Jobbade med Hanna på lördan:) gick bra men det var rätt lite folk:P Direkt efter jobbet åt jag och Johan på Max och åkte hem till Bonna där han, Ylva och Sonnyhåkan väntade:) Då tog vi Sonnyhåkans svinfina Volvo ut till Vinges sommarstuga i Nisseviken, tog the highway to Näs rättare sagt;) När vi kom ut så låg vi i solen och degade, tog nån öl och grillade:) På kvällen kom finFreja, Petter, Björn och hans crew, David, Linn, Viktor k, wickström och en del andra. söndagen så tog jag det lungt i solen med viktor och fick fick skjuts in till stan med sonnyhåkan runt 4 eftersom Ylva, Bonna och Johan åkte in med David och Linn på natten:)

Väl inne istan så han jag knappt hem och byta om innan jag skulle iväg och spela kubb med en liten del av Siga:) var svin trevligt att träffa johanthomas som jag inte träffat sen i Februari, tog en välförtjänt pizza med honom, var sjukt hungrig.

Ylva ringde och väckte mej halv 7 imorse... så är nådigt jävla trött nu, har varit ute i Stenkyrka hela dagen och putsat alla fönstrar på pappas kåk:) nu ska jag dock dra och spela fotboll. Whopwhop, sista matchen innan sommaruppbehållet! 

PISS OCH KÄRLEK

Igår åkte jag, Ylva och Johan som sagt ut till hemse, Johan gjorde sitt ärende och så drog vi en snabbis till gahms, fan vad det äger där asså haha. blev också en snabb visit i kents hus eftersom Johan skulle kolla efter sin gamla stereo som ylva kanske skulle få, men den var alldeles för stor för att ens få plats i ylvas skuff så vi sket i det! då åkte vi hemförbi Yvonne, Johans mamma, satt i kvällsolen och tog ett glas vin med henne på deras nya terass som Kent bygger :) och fick veta att kubb vm campingen är i fara!!! vi får fan ta och lugna ner oss lite hehe.


tog ledigt för Peace and love igår också:D:D, kommer bli UNDERBAAAAART!!!! är så jävla glad för det!
dom som jag vet ska med nu som jag känner är Freja, Becca, Petter, Björn, Rasmus, Sonny, Ylva, Johan och så Timmi och Josef som fortfarande är lite osäkra!. och ylva mumlade om gustavgottlander kanske också skulle dit, fan är ju rätt många som man känner som ska iväg. äger. 

Inte för att vara den men det är faktiskt lite synd att det är just den helgen (28de-3dje).. den 2dra äre vadstuck och då spelar Royal Republic och så såg jag nyss att Mistake och Never Mind spelar på öster den 3dje, hade varit kul att se. MEN JAG SKA SE BILLY TALENT OCH JAY-Z såååå .... never mind haha.


dom band som jag vill se och ksn tänks mej se som kommer till P&S är.

Billy Talent,
Adept, John Fogerty,  Mando Diao, The Kooks, NOFX, The Hives, Robyn,Danko Jones, Johnossi, Petter, A day to remember, Lily Allen, Familjen, Hardcore superstar, Fibes, oh Fibes!, Melissa Horn, Kent, kommer bli fett iaf.


Fia kom och väckte mej i morse hemma vid Johan hhaa, lite oväntat haha. Hon har fått körkortet idag grattis till henne, nu är det bara jag kvar då... hahaha. Sen bokade jag och johan våra biljetter till piss och kärlek nu i förmiddags också. Sen övningskörde jag lite med mamsen och gick en sväng på stan med Ylva. Hittade inga skor, bad bad. Det finns bara fina skor (och kläder för den delen) när man inte har pengar, är alltid så!

Åkte hem och packade lite eftersom jag typ kommer bo hemma vid Johan på Jungmansgatan. Har ju varit sambo me han hela våren ändån hehe. Nu är Soonny och Ylva här hemma vid min älskade sambo så  nu smäller jag på peace and lööve playlist'en på spotify  och ska joina dom i det praktiska snacket inför resan.

jo på tal om praktiska saker... jag och ylva köpte plast vinglas från Rusta förut också hehe.
och jag vill ha mina leopardmönstade gummistövlar också. hade varit sjukt värt. men ylva tjatar bara om att det kommer vara onödigt eftersom det inte kommer regna ändån haha.

 

 

peace and love/ ƒgΩ

-Nej, vi talade överhuvudtaget inte om dej.

okaaaaj, jag vill ju verkligen skriva varje dag men det går fan inge bra för mej..:(

I söndags efter jag städat och diskat här hemma vid Johan så kom bästa Ylvis och Sonny och hämtade mej. Då åkte vi och köpte gotti sallad från maxi, så jäkla värt, va hemma vid sonny med han, ylva och samuel och tog det lungt och slappade, så som man ska en söndag:)

På måndagen åkte jag, Pontus Brobäck(som är hemma en vecka från Skåne:)) Adam och Hultsfred-Dennis ner till Almedalen och mysade i solen med kaffe och glass från glassmagget:)  kul för Dennis (som ska bo här på ön hela sommaren:D) att se lite av stan:)  

Frågan är varför i helvete det har öppnat en glassbar brevid glassbaren, som att dom kan konkurrera ut gamla hederliga glassmagasinet liksom, no way, José!


Adam och pontus drog så jag och Dennis gick på stan och handlade lite, mydigt som fan, köpte massa fina kläder från Friendhs, fetvärt! lite mindre trevligt för bankkortet bara hehe. men glad blev jag!:D Sonny och Ylva var på BG hela kvällen  och det är ju alltid trevligt, mindre trevligt är väl att dela säng med dom hääähä. 
Sonny är fan bäst i hela världen, så jäkla glad att Ylva har honom, som jag brukar säga, JAG är glad att Ylvas pojkvän finns i MITT liv, hehe knas men sant.



Igår kom johan av båten!!! så jäkla bra!  vi bjöd över Sonny, Ylva, Aron, Fia, Josefine, Simon, Aron och Marcus Duckert som förövrigt fyllde år igår, congratzz till han:) blev nån öl i hammoken , fiinfiiina hammocken. fan vad den äe bra.    Och idag jobbade jag för första gången HELT ensam i Friendhs dam butiken, gick hur bra som helst, behöver bara få lite mer kött på benen så kommer det gå prima:) tog en körlektion också. Den här ggn ska jag inte avslöja när uppkörningen är iaf hehe;)  snart ska vi åka och se på Johans blivande Merca och åka ut till Hemse, Jag, Johan och Ylva.


Mannen kom hem från arbetet och gick fram till sin fru som stod i badrummet med bar överkropp och beundrade sina bröst.
- Vad sysslar du med då? frågade han.
- Vet du, jag var hos läkaren idag och han sa att jag har bröst som en 25-åring!
- Jaså minsann. Hade han inga kommentarer om det 50-åriga arslet du dras med?
- Nej, vi talade överhuvudtaget inte om dej.



peace ƒgΩ

smal och smärt, i min superbaddräkt.

när vi köpte baddräkter så fick jag den här av johan, nu ska jag bare bli smal och smärt så jag kan glänsa i min fräna baddräkt haha!


Just nu sitter jag hemma vid johan t i hans lägenhet, helt själv faktiskt! han åkte och jobbade i morse kl 5 och då pallade inte jag gå upp direkt haha. skönt att vara ensam ... bara jag och svin bra musik i högtalarna, de äger. johan kommer hem från båten på tisdag och då är han ledig i 8 jävla veckor, något avis är man ju! jag däremot börjar inte jobba klokt förens den 22 så jag är iaf ledig en vecka till:)

nu har vi ju öppnat  Friendhs herr butiken nere på mellangatan, mitt emot amalias. skit fina lokaler:) jobbade i herr butiken första ggn  igår med jonny, men mådde inte så bra så var faktiskt tvungen att gå hem efter en timme:(  men både finJonny och finAnnelie var förstående så det är lugnt!  mår bättre idag när jag vilat upp mej klokt:) köpte en finfin sommarklänning från Smirk igår iaf. uooonderbaarrrrrrr..... äkta lycka.




nu ska jag väl försöka få tag i mattis och fråga hur deras kväll igår blev:) jag gilla mattis, han är alltid så snäll och allmänt bra, ALLTID. ska nog kidnappa han och ha han i bakfickan, och ta fram han när jag är ledsen så han kan göra mej glad... synd att han är så stor bara.











Fint gäng på balen:) ♥♥♥♥




ƒgΩ

yoyo here we go.

johan är hemma... fett. Igår spanade jag in en riktigt snyygg tjej på stan,konstaterade att hon hade snygga skor , men insåg sen att det var jonna, genom hennes tatto på foten.  eftersom hon hade brills så kände jag inte ens igen henne. snygg va hon iaf. som vanligt.  Kristoffer och josef tog studenten igår också, congraatz till dom:)

hela ligan från skåne är här uppe också, så igår åkte jag, adam, danne, johan och sonny ut till Lokrume för att  spela kubb, grilla och dricka gott!:) gotland vs skåne i kubben och vi vann ju såklart! och jag kan nog ärligt säga att det var mamma som var bäst  på att kasta, trots alkoholhalten hehe;) runt 11 skulle adam in och ragga studenter på gute så sonny körde oss in, adam gillla lite äldre tjejar tydligen. cool kille!
jag coh johan åkte till lärkan och hade ett jävligt gött samtal om religioner med hanna.

nu ska jag och johan åka med taxi södra , (dom bästa 0498656700)
för att hämta johans bil och åka och träffa patte och köpa baddrääääkt....

im out

ƒgΩ

RSS 2.0