På senaste.

yo, värt att ha blogg, skriver ju så ofta! senaste tiden så har jag jobbat med pappa ute i Ire och har blivit en äkta handywomen, damn, springer runt me workerpant'sen på och ser allmänt ball ut. Snart kommer familjen men så nu på slutet har det varit mkt att göra, stressstressstress. Har varit rätt lungt om man bortser ifrån att jag inte hunnit plugga till teoriprovet jag gjorde nu på morgonen, tabbade mej, men jag förväntade mej faktiskt inte att klara det. uppkörningen har jag nu i eftermiddag, återstår att se hur det går med det:) johanT kommer hem imorgon och ska vara ledig hela sommaren, det kommer bli fett. sakna ju han så hemskt när han är iväg! som johan skrev till mej igår "lycka till imorgon btw:)  går det bra så firar vi på tisdag. går det åt helvete så super vi bort det minnet på tisdag:)" hehe.

Jag har börjat jobba på Friendhs nu också. Men börjar inte jobba "klokt" förens efter midsommar ngngång. Köpte btw världens sötaste oddmolly klänning i lördags, passa ti mine nye skor:) påtal om lördag så var det en jävligt bra dag faktiskt. Johan kom av båten på kvällen och jag förfestade hemma vid Sonny med hela det gänget, blev Borgen och inn på kvällen och blandannat så gick fia, kristian och josefin modeller för julia, carlings och haircut. Petter och Berra upptädde i lördags också med deras låt Häromdan, TVÅ ggr under kvällen haha, sjukligt värt. Lite tråkigt att det va säsongsavslutning men festen fortsätter på Mango (afterbeach'en på snäck) i sommar!:D

en gammal söjt bild på mi och pettaa!


i Torsdags förra veckan så bestämde vi oss för att dra till Munken för att se Mistake och Neverstore, fetvärt. hängde med niclas davidsson, elias och alex hela kvällen!:) har träffat davisson flera ggr efter det, fortfarande lika jävla skön som ha va när vi hängde när vi var yngre! och lika lång är han också haha.

Förra helgen var johan hemma och vi körde en Rone helg faktiskt, Housefest vid Freja på fredagen, sov vi johans mammmie, tog hennes bil till stan, jobbade två timmar och åkte ut  till rone igen haha, blev grillning hemma vid Mattis och sen in till stan igen för att gå på borgen hähä!  träffade davidsson och linus löfgren där. efter det så satt jag med linus och davidsson och pratade om gamla minnen till klockan 7 på morgonen :)

har köpt en hammock till johans balkong nu också! hade hammockfest i måndags med jag var så himla trött så det blev inte så sent, om jag får bestämma så ska vi ha en till hammockfest nån kväll.


Road trip'en som vi gjorde till Fårö när Per från Kalmar var på Gotland:)


Ylva, jag, Fia och Josefin!:D


Valborg firade jag först med luddes årliga lekdag borta på fotbollsplanen här på BG,
på kvällen åkte vi faktiskt till Hemse och hem till Simon E och så åkte
vi
med grabbsen till Öja eller vad det nu hette, världens ände iaf.




naj men det var väl lite om det senaste, kan ju inte skriva mer, ingen orkar väl läsa haha!
avlutar med en ful jävla bild!
ciao! ƒgΩ




RSS 2.0